Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Storsejr til U18P

Tom Kristensen, udgivet d. 13. oktober, 2017

U18 piger 1. division: Skanderborg Håndbold – DUH Esbjerg 33-21 (14-13)

Storsejr i sæsonens første hjemmekamp

Mens LIGA herrerne torsdag aften dystede mod GOG i orangeriet var U18 pigerne henvist til bane 3 i træningshallen hvor DUH Esbjerg var på besøg. Hjemmeholdet kom flyvende fra start, og bragte sig hurtigt foran 3-0. Pigerne var tydelig opsatte fra start i et tempo som Esbjerg slet ikke kunne følge med til. Afstanden blev holdt til midtvejs i første halvleg hvor stillingen var 9-5. Herefter løb pigerne ind i en dårlig periode, som en enkelt gang resulterede i en føring til udeholdet på et enkelt mål. Heldigvis kom pigerne tilbage på sporet, og kunne gå til pausen foran 14-13. Efter pausen kom de grønne igen meget stærkt fra start. Holdet skulle kun bruge 10 min. af 2 halvleg til at afgøre kampen. Fra 14-13 gik de til 19-13, og kort efter 21-14, så var den kamp reelt afgjort. De sidste 15 min var derfor uden spænding, men stadig med hjemmeholdet som bedste hold. En stærk indsats af et meget smalt hold der glæder sig til at få nogle af de skadede spiller tilbage – forhåbentlig til næste kamp den 26.oktober. For hjemmeholdet var Sara Rexhepi virkelig godt skydende, og blev sit holds topscore med 11 flotte mål.

Målscorer fra Skanderborg: Sara Rexhepi 11, Sofie Schelde 6, Emilie Jäger 5, Josefine Thorsted 4, Cecilie Pedersen 3, Ida Gerdes 2, Cilla Sturm 2

Website Security Test