Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Storsejr i lokalopgør

Tom Kristensen, udgivet d. 29. oktober, 2017

U18-pige 1. division: Skanderborg Håndbold – Horsens HK 39-24 (20-11)

Selvom Horsens HK kom bedst fra start og var foran de første 5-6 minutter af kampen, var man ikke i Skanderborg-lejren på noget tidspunkt urolig for om kampen ville blive vundet – det var kun et spørgsmål om med hvor meget.

Efter den sløje start tog Skanderborg fat og i de efterfølgende 5-6 minutter scorede man seks gange uden, at Horsens kom til fadet og fik scoret. Dette var dog også målmand Johanne Graugaards fortjeneste, idet hun i 1. halvleg stod med en redningsprocent på 45.

Anden halvleg blev en lidt rodet og kedelig affære, men Skanderborg-pigerne gjorde hvad de skulle og vandt en overbevisende sejr over rækkens bundhold.

Træner Daniel Rensch sagde efter kampen: ”Vi spiller for langsomt i dag, hvilket giver en række tekniske fejl, og vi hænger heller ikke godt nok sammen i defensiven. Vi laver mange mål, men set ud fra kampen skulle vi have lavet endnu flere.”

Næste kamp spilles allerede på søndag den 29. oktober kl. 17.00 ude mod Randers HK, som også har haft en god turneringsstart med to sejre og et enkelt nederlag.

Skanderborgs mål blev scoret af:
Sofie Schelde 11, Emilie Jäger 9, Sara Rexhepi 6, Ida Gerdes 5, Josefine Thorsted 5, Maria Schmidt 2 og Sophie Stephensen 1

Job: 201718-SPORT-KLUB-HB-Skanderborg Håndbold
Group: Skanderborg Håndbold – U18 Piger

Website Security Test