Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Referat Skanderborg – Mors-Thy

Webredaktør, udgivet d. 7. oktober, 2017

Skanderborg Håndbold – Mors-Thy Håndbold 22-19 (13-13)

Fundamentet Skanderborg Håndbold liga herrer er ikke stabilt. De mange udsving i de første runder af dette års 888Liga har sat sine tydelige spor i selvtilliden, og det blev afgørende for udfaldet af dagens opgør mod Mors-Thy Håndbold.

Gæsterne mønstrede traditionen tro deres fantastiske Bette Balkan fanskare og satte en tyk streg under at klubben har landets bedste udebane publikum. Et par hundrede blåklædte Morsingboer havde taget den lange tur, og de fik hvad de kom efter, en sejr.

Sådan så det nu ikke ud fra kampens start. Anført af en sprudlende Bertram Obling og en ny start bagkæde med Irming, Kirk og Balling fik os flyvende fra start og efter 10 minutter var vi foran 6-1, og det på trods af 2 tidlige udvisninger. Gæsterne kom på 6-3 på en heldig ripost men kort efter kom Kasper Irming på tavlen for første gang i sæsonen til 7-3. Skanderborg var klart bedst før pausen og var foran 10-6 og 12-8 efter 22 minutter. Men så begyndte usikkerheden at melde sig. I takt med udskiftningerne blandede kortene med spillere på banen begyndte de tekniske fejl at indfinde sig igen og Mors-Thy var både dygtige men også lidt heldige med at fange Skanderborg igen og pausestillingen 13-13 var bestemt ikke et retvisende billede af kampens første 30 minutter. Skanderborg var klart bedst men kendte igen ikke deres besøgstid.

Usikkerheden blev desværre ikke efterladt i omklædningsrummet i pausen. Gæsterne lavede de 2 første mål og fik dermed deres første føring i kampen og den føring satte Mors-Thy aldrig over styr igen. Gæsterne spillede med meget lange angreb og scorede på forunderlig vis et hav af mål på absolut sidste boldberøring før passiv kendelse. En god evne at have men heller ikke en øvelse man kan udføre så mange gange uden en vis for medvind på både held og selvtillidskontoen. Begge disse konti var fuldstændig tømt for Skanderborgs vedkommende, og mon ikke de ovenikøbet er en smule overtrukket når kontoudtoget gøres op i morgen.

Efter 60 minutter en fuldt fortjent sejr til Mors-Thy, men man sidder med en træls smag i munden over at vi kun kunne holde niveau i 25 minutter. Når vi holder niveau, kan vi spille op mod alle.

Kasper Irming var tilbage og havde naturligvis ikke kræfter til hele kampen, men viste i glimt hvordan vi kommer til at spille håndbold senere på sæsonen. Bertram Obling blev dagens man of the match, efter en meget fin indsats. Kristoffer Laursen havde været sengeliggende hele ugen og fik blot et kort indhop i 2. halvleg, og uden succes.

Torsdag gælder det igen hjemmekamp md GOG kl. 19.30 – vi kæmper videre.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Jonas Eichwald 4, Frederik Ladefoged 4, Kasper Irming 3, Morten Kirk Olesen 2, Andreas Væver 2, Nikolaj A. Nielsen 2, Martin Mauer Larsen 2, Marten Balling 2, Rasmus Kaagaard 1.

Målscorer Mor-Thy Håndbold:

Marcus Dahlin 9, Lasse Pedersen 4, Allan Toft Hansen 3, Erik Toft 3, Henrik Tilsted 3, Stefan Nielsen 2, Kasper Lindgren 2, Nicolaj Spanggaard 1, Lasse Justesen 1, Nickolei Jensen 1.

Website Security Test