Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Referat Skanderborg – GOG

Webredaktør, udgivet d. 12. oktober, 2017

Skanderborg Håndbold – GOG 23-30 (10-14)

Sangen om Skanderborg Håndbold Herrer 2017/2018 blev ikke ændret i dagens 7. opgør i 888Ligaen. Et grønt mandskab der har fået en dårlig start på sæsonen, mangler i den grad selvtillid og nogle succesoplevelser, men det blev desværre ikke mod de stærke GOG fra sydfyn at skuden fik vendt sig.

Helt grundlæggende laver vi stadig for mange tekniske fejl og det er tydeligt at den usikkerhed der sidder i spillerne koster dyrt når vort nødvendige hurtige spil tæt på forsvarene sættes ind. Gang på gang endte bolden igen i dag med tekniske fejl der gav bolden til de hurtige fynboer. Vi tilspillede os flere gode chancer igennem kampen i forhold til sidste hjemmekamp mod Mors-Thy, men i dag var for mange brændte chancer også et af de søm som GOG brugte til at sømme låget til kisten fast med.

Første halvleg startede meget lige og Skanderborg kom såmænd også godt fra start på 3-1. En udvisning gav GOG lidt medvind og GOG bragte sig på 5-3 men midtvejs stod der helt lige igen på 7-7. Herefter kom en god GOG periode som betød en gul føring på 3-4 mål resten af halvlegen, hvor pausestillingen endte på 10-14.

Symptomatisk for et bundhold ramte vi rigtigt mange stolpe ud i løbet af kampen og man følte kampen igennem igen ikke at marginalerne blev fordelt ligeligt igennem kampen. Efter pausen kom Skanderborg godt ud og fik reduceret til 12-15, men herfra viste GOG sig fra deres bedste side. En stærk periode bragte fynboene foran med 7 mål midtvejs i 2. halvleg ved 15-22 og man fik lidt bange anelser om at det kunne ende i en regulær øretæve mod rækkens nummer 3. Helt så galt gik det heldigvis ikke og det var lige før der kunne have blevet spænding i kampen da vi reducerede til 22-26 og brændte flere helt åbne chancer med godt 5 minutter tilbage af kampen, og så endte det hele alligevel med en 7 måls sejr i en fejlfyldt afslutning. En fortjent GOG sejr, hvor man kun kan misunde de mange skytter som gang på gang smadrede bolden i kassen fra 9-10 meter. Et hold der for alvor bejler til at spille med om medaljer når sæsonen spidser til i April og Maj måned.

Skuffende 497 Skanderborg tilskuere havde fundet vej til Orangeriet denne torsdag aften. De fylder ikke meget med de nærmest selvlysende tomme hvide sæder i den nye hal på Fælleden og netop opbakning bliver også et af temaerne resten af sæsonen, for at få banket noget selvtillid ind i hovederne på vores grønne drenge igen.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Morten Balling 7, Kasper Irming 5, Andreas Væver 2, Rasmus Kaagaard 2, Kristian Bonefeld 2, Frederik Ladefoged 2, Morten Kirk Olesen 1, Nikolaj A. Nielsen 1, Jonas Eichwald 1.

Målscorer GOG:

Mark Strandgaard 6, Gøran Johannesen 4, Frederik Clausen 4, Lasse Møller 3, Henrik Jakobsen 3, Jon Andersen 3, Magnus Jøndal 2, Lasse Kronborg 2, Emil Jakobsen 2, Ole Erevik 1.

Website Security Test