Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Overraskende nederlag til U16P

Tom Kristensen, udgivet d. 27. oktober, 2017

U16 Piger 1. Division: Skanderborg Håndbold – AGF/VIBY 26-27

Efter en uge med lidt blandet træning på grund af efterårsferien, tog Skanderborg pigerne søndag aften imod AGF/Viby i sæsonens anden turneringskamp i 1. Division. Fra starten af kampen virkede det som om pigerne fra AGF/Viby var kommet bedst igennem efterårsferien. Skanderborg startede kampen usikkert, lavede en del fejl og havde svært ved at få lukket af for AGF/Viby og kom ofte lidt for sent med tacklingerne. Efter 5 minutter var stillingen 4-4, hvor AGF/Viby allerede havde scoret på 2 straffekast. Og Skanderborg fik aldrig afkodet dommerlinjen – og dermed heller aldrig justeret intensiteten i forsvaret – og løb måske derfor igen ind i et hav af 2 minutters udvisninger og straffekastkendelser.
Skanderborg havde relativt let ved at komme til afslutninger – men flere uskarpe og uheldige afslutninger, medførte at de grønne aldrig trak fra. Klaudija Rajko, i målet holdt dog Skanderborg inde i kampen med flere gode redninger på flere åbne AGF/Viby chancer – og var dermed medvirkede til at kampen var tæt scoringsmæssigt gennem hele halvlegen.
I de sidste 10 minutter af første halvleg fik Skanderborg lidt bedre styr på tingene – og begyndte at ligne sig selv som hold. Der blev lukket bedre af i forsvaret, tacklingerne sad bedre og der var mere tempo på spillet og færre personlige fejl. Og da Sara Callisen samtidig havde nogle gode redninger i slutningen af 1. Halvleg, i en periode hvor kampen vippede frem og tilbage, var det med til at sikre Skanderborg pigerne en kneben føring ved halvleg på 16-15.
Sara startede 2. halvleg som hun sluttede første – med en redning. Tendensen fra første halvleg med en del personlige fejl forsatte desværre. Og det gjorde den kedelige tendens med 2 minutters udvisninger desværre også. Efter 10 minutter i 2. halvleg fik Julie sin tredje 2 minutters og dermed rødt kort – og minuttet senere var det Christinas tur til at gå samme vej. Med en stregspiller og en playmaker ude af kampen var trænerteamet nødt til at rykke rundt på holdet. I slutfasen af kampen havde Skanderborg relativ god succes med at dække 5-1 – og da Sara og Klaudija forsatte med at have flere gode redninger, kunne Maria bringe Skanderborg foran med 25-24 efter 22 minutters spil. Den sidste minutter af kampen var mere spændende end velspillet. Og afslutningen blev virkelig intens og lidt rodet. Specielt det sidste minut var dramatisk. Med 1 minut igen tog Klaudija en friløber – og med 30 sekunder igen udlignede Carla til 26 – 26 på straffe. Desværre havde AGF/Viby fået troen på sejren og overraskelsen – og med 15 sekunder igen bragte AGF/Viby sig foran med 1 mål. Så kunne man have troet at det var slut – men med 5 sekunder igen af kampen, Lykkedes det Rina at fyre en afslutning af, desværre ramte bolden på overliggeren. Slutresultatet blev derfor 26-27 i en meget nervepirrende kamp, hvor antallet af 2 minutters udvisninger nok fik afgørende betydning for kampens udfald.
Det var tydeligt at pigerne meget gerne ville vinde – og de kæmpede, fightede og tacklede – måske næsten for meget og for hårdt – og så var det var en ”stolpe ud dag”. Samlet set en meget spændende kamp – desværre med et ærgerligt resultat.

Målscorer for: Rina Rexepi 8, Christina Pedersen 7, Carla Bennesgaard 4, Anne-Catrine Hjort 2, Maria Pedersen 2, Alberte Ebler 2, Julie Molbech 1

Job: 201718-SPORT-KLUB-HB-Skanderborg Håndbold
Group: Skanderborg Håndbold – U16 Piger

Website Security Test