Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt TTH – Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 21. oktober, 2017

Søndag kl. 16.00 fløjtes der op til 8. spillerunde for TTH Holstebro og Skanderborg Håndbolds bedste herrehold.

For Skanderborg er det en kamp med nogle helt klare mål. Vi er oppe imod et af de formodede top 5 hold, som senest i onsdags spillede Skjern Håndbold ud af Gråkjær Arena med en 11 måls sejr, og noget af det bedste spil der er set i denne sæson. Dermed er vestjyderne klar til Final 4 til foråret, mens de til gengæld har fået en lidt lunken start på årets 888Liga. Holdet ligger placeret på en foreløbig 9. plads med 7 point for 7 kampe, hvilket nok ikke helt står mål med ambitionerne i Holstebro. Men sæsonen er ung og med det spil morgendagens modstander viste i onsdags, så forbliver de næppe på 9. pladsen resten af sæsonen.

Vores indgang til kampen i Holstebro har et meget stort fokus, angrebsspillet. Vi er tvunget til at steppe op på vores offensive del, for vi har ganske enkelt lavet alt for få mål i de første 7 kampe. Vi har en svær periode med 4 kampe i træk mod nogle af topholdene og ud over at jagte point så skal disse kampe bruges til at genfinde vores offensive kvaliteter. Kasper Irming kommer tættere og tættere på kampform efter hans lange pause i august og september, og de kommende kampe skal bringe ham tilbage som et af de store omdrejningspunkter i vores offensiv.

Spillerne har trænet godt siden sidste kamp og mange sten er vendt både på og udenfor banen for at få formkurven til at gå i den rigtige retning igen, og det er en flok Gunmen med mod på opgaven der imorgen drager til Holstebro.

Kampstart kl. 16.00 – følg kampen på appen

Website Security Test