Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

OK støtter Skanderborg Håndbold

Michael Bering Petersen, udgivet d. 3. oktober, 2017

OK støtter håndbolden og det har den gjort i 10 år, og nu er aftalen blevet udvidet.

Igennem de seneste mange år er det blevet til mere end 100.000,- som er kommet ungdommen og klubben til gode.

I sidste sæson blev det til 13.791,10. I 14-15 blev det til 10.141,90 og året før 10.570,75.

Vi har været på mange arrangementer sammen med konsulenter fra OK og i dag har vi over 220 aftaler som i alt har forbrugt over 175.000 liter brændstof.

Tallene faldt lidt efter at OK tanken blev lukket for år tilbage hos Kvickly, men i dag er forbruget steget igen.

Det er blevet helt tydeligt for de som har OK kort, at ligegyldig hvor der bliver tanket i hele landet, så kommer der et beløb på 6 øre pr liter til Håndboldklubben. Udover beløbet pr liter benzin eller disel, tilfalder det også en startpræmie på 200,- kr. når det nyt kort er blevet aktiveret med et køb på min 500 liter det første år af en aftale periode.

Sidste år blev aftalen udvidet, således at de som i forvejen har et OK kort, nu får yderligere 6 øre pr liter brændstof der tankes, når kortholderen også skifter over til OK El. Med et OK kort med såvel brændstof som EL så tilfalder der 12 øre pr liter til klubben.

For mit eget vedkommende, som har i alt 3 målere, betyder det at Skanderborg Håndbold får i alt 24 øre pr liter brændstof der tankes.

Så gå ind på OK s hjemmeside og bliv slået til med EL aftale og hvis der også skal være et nyt kort, så husk at melde Jer til med klubbens aftalenummer som er 559018.

Ønsker du at ny oprette et kort eller føje en EL aftale til så gå ind på www.ok.dk. Husk at vælge forening så det kommer klubben til gode.

Website Security Test