Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Nat og dag i Lyngby

Webredaktør, udgivet d. 8. oktober, 2017

Referat Lyngby HK-Skanderborg Håndbold, 16-26 (10-7) i Lyngbyhallen

Lørdagskampen i Lyngby bød på et flot comeback af “Krigerne” fra Skanderborg, der i første halvleg spillede, som om de nærmest ikke var helt vågne efter formiddagens fire timers bustur.

Hjemmeholdet kom således bedst fra start og førte efter 12 minutter 4-2, hvilket fik Skanderborgs træner, Kristian Danielsen, til at trække første timeoutkort. Det hjalp dog kun lidt, fire minutter senere stod der 7-4 og efter 23 minutter havde Lyngby udnyttet et par store brændte chancer fra Skanderborg til at øge forspringet til 9-5.

Skanderborg skiftede nu taktik og gik over til at spille syv mod seks, hvilket dog i første omgang ikke ændrede det store på, at hjemmeholdet ved pausen stadig var foran. Skanderborg skulle derfor i den grad sætte tempo på spillet i anden halvleg og minimere antallet af fejl og brændte chancer, hvis man skulle gøre sig forhåbning om at tage en sejr med hjem til Jylland!

Heldigvis bekom pausen Skanderborg bedst – spillerne var nu i den grad ankommet til Lyngbyhallen og leverede en flot præstation ved at vinde anden halvleg 6-19.

Vi fik startet meget hakkende i første halvleg, og Lyngby formåede at stresse os en smule. Jeg synes dog, vi langsomt fik arbejdet os ind i halvlegen, men brændte så nogle store chancer på Louise Pettersson, som gjorde, at vi ikke kom helt op, fortæller Kristian Danielsen.

I løbet af anden halvlegs første fem minutter bragte Skanderborg sig tilbage og fik deres første føring i kampen med en scoring til 10-11. Samtidig var forsvaret nu i bedre balance og havde meget bedre styr på en godt spillende Ronja Johansen fra hjemmeholdet. Det gav indskiftede U18-spiller Anna Kristensen gode vilkår i Skanderborgmålet, så Lyngby kun fik scoret to gange i det næste kvarter. Der stod nu 12-21 med ti minutter tilbage af kampen, hvorefter holdene byttede mål indtil slutfløjtet.

Koncentrationen fik lige et hak op fra anden halvlegs start, og vi fik omsat de tilspillede chancer til scoringer, og en ellers godkendt præstation i forsvaret i første halvleg fik lige de sidste 10 procent, så Lyngby-spillerne blev sat under maksimalt pres. Jeg er imponeret over den moral, pigerne fik vist i anden halvleg, og at vi i sidste ende fik sat en rigtig god kollektiv præstation sammen. Kampene ligger nu som perler på en snor, vi holder fri i dag søndag og retter så fokus på Bjerringbro, som har leveret en flot start, siger træneren.

Skanderborg spiller kamp igen på fredag, hvor de tager imod Bjerringbro i Fælledhallen med kampstart kl. 20.00.

Målscorere: Sofie Alnor 7, Trine Knudsen 5, Sidsel Mejlvang 3, Mathilde Pape 3, Katrine Larson 3, Caroline Svarre 2, Sofia Deen 1, Louise Søndergaard 1, Kristianna Henneberg Joensen 1.

Website Security Test