Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Monika Kongsgaard tilbage i grønt

Webredaktør, udgivet d. 23. oktober, 2017

Den unge og ny tilkommende målvogter Stine Broløs har desværre af personlige omstændigheder været nødsaget til at trække stikket på dameholdet. Det gav pludselig en vanskelig situation, men heldigvis var hjælpen tæt på og vi kan med stor glæde byde velkommen tilbage til Monika Kongsgaard.

For det første er det super ærgerligt vi måtte sige farvel til Broløs – hun var talentfuld, havde den helt rigtige indstilling til træning og var generelt bare en super god pige. Vi støtter fuldstændigt hendes valg og giver et skulderklap for den tid hun var her og fremover!”

Kristian Danielsen udtaler om modtagelsen af Monikas skifte:

”Det er jo fantastisk vi kan få Monika tilbage i denne situation – vi ved hun bidrager med så utrolig mange gode ting både på og udenfor banen, og så er hun samtidig en person de mange unge kan læne sig lidt op af – og ikke mindst ved vi hun kan udgøre en vigtigt sidste skanse! Vi glæder os til at gøre brug af en skarp målvogterduo i Emilie og Monika.”

Vi opfordre alle til at komme i hallen til næste hjemmekamp (lørdag 4/11 mod Fredericia HK kl. 17.00) og byde Monika velkommen tilbage!

Website Security Test