Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Krickau: En kamp der skal vindes

Webredaktør, udgivet d. 12. oktober, 2017

Vores tidligere træner Nicolej Krickau kommer for anden gang på 2 måneder tilbage til hans gamle hjemmebane i Orangeriet. 11 år var han tilknyttet Skanderborg Håndbold, først som træner og derefter som træner.

Jeg har naturligvis fulgt Skanderborg ekstra tæt i opstarten på grund af min tilknytning til klubben og det har været lidt hårdt at se på de udfald der har været.

Savnet af Kasper Irming har været stort og så har det været et problem at nogle af de spillere der skulle tage over har været langt fra det niveau jeg ved de kan spille på. Men der har også været lyspunkter i mørket. Jonas Eichwald har gjort det godt i Mike Hacks fravær, specielt taget i betragtning af han fik meget få minutter på banen i sidste sæson. Der er også andre spillere der udvikler sig fint syntes jeg og med Irming tilbage på holdet skal Skanderborg nok finde tilbage på sporet. Skal jeg skære ind til benet, så ligger Skanderborg jo hvor de har budget til, men jeg ved også at ambitionerne og viljen til at komme længere op i tabellen lever i klubben.

Jeg har nu ikke tænkt mig at det skal være i morgen at Skanderborg skal få vendt skuden, for den kamp er en af de kampe vi bare SKAL vinde for at holde vores position i toppen af rækken. Vores pointhøst i de første kampe er vel godkendt og vi har spillet godt specielt mod Skanderborg i pokalen og mod Skjern og Mors-Thy i 888ligaen. Der har også været nogle mindre gode kampe men overordnet set er jeg tilfreds med vores nuværende 3. plads og 9 point efter de første 6 kampe.

 

Website Security Test