Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Første hjemmebanepoint i hus

Webredaktør, udgivet d. 1. oktober, 2017

Referat Skanderborg Håndbold – TMS Ringsted 26-22 (9-8)

Selv om det en overgang blev lige spændende nok i lørdagskampen mod Ringsted, lykkedes det Skanderborgs damer rimeligt sikkert til sidst at sætte sæsonens første to point på hjemmebane ind på kontoen.

De lagde ud med fuld fart over stepperne og kom hurtigt foran 5-1. Den stilling holdt, til der var spillet næsten 13 minutter, og Ringsted fik scoret til 5-2. Herefter kneb det med Skanderborg scoringerne og efter godt et kvarter stod der 6-2, og Ringsted måtte have en timeout. Den timeout kom Ringsted bedst fra og langsomt blev et skadesramt Ringstedhold lukket ind i kampen, og ti minutter senere stod der 7-7, og Ringsted kom endda foran 8-7!

Vi starter rigtigt fint og har tempo i begge ender af banen, men i takt med at jeg synes, vi slækker på tempoet, og TMS får omstillet sig, bliver det i en længere periode i 1. halvleg en kamp på TMS’ præmisser, fremfor den gameplan, vi havde lagt, forklarer cheftræner Kristian Danielsen.

Fra 2. halvlegs start scorer Skanderborg først fire gange i træk til 13-10 og i det 44. minut sætter Mathilde Pape sin sjette scoring ind til stillingen 19-13, og Skanderborg er i kontrol. Frem mod slutningen kommer føringen op på 23-15, indtil Ringsted får pyntet på slutresultatet blandt andet med nogle hurtige mål af Natascha Wollesen.

Det blev en lidt blandet kamp, men det vigtigste var, at vi efter en længere koncentreret indsats i 2. halvleg, rimeligt sikkert kunne sætte de første hjemmebanepoint ind på kontoen. Desuden var det rigtigt fint både at se Mathilde Pape og Caroline Svarre sprudle i dagens kamp, og at vi får mange spillere på scoringstavlen, siger Kristian Danielsen.

Holdet spiller næste kamp lørdag 7. oktober i Lyngby.

Målscorere: Mathilde Pape 6, Othilia Christensen 5, Caroline Svarre 4, Sidsel Mejlvang 3, Trine Knudsen 2, Katrine Larson 2, Kristina Sommer 2, Stine Kristensen 1, Sofia Deen 1.

Website Security Test