Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Flot udesejr til U18P

Tom Kristensen, udgivet d. 30. oktober, 2017

U18-pige 1. division: Randers HK – Skanderborg Håndbold 17-23 (8-11)

Det var med spænding, der var set frem til kampen mod Randers HK, som ligesom Skanderborg Håndbold ligger i den øverste halvdel af puljen.

I de første 18 minutter af kampen fulgtes holdene ad, dog med Randers i spidsen hele tiden. Herefter tog Skanderborg teten, men det var først de sidste fem minutter af halvlegen, at de fik slået et hul til Randers på tre mål.

Anden halvleg startede rigtig godt for Skanderborg, der kom foran med fem mål inden de kom ind i en scoringspause på 6-7 minutter. Her halede Randers ind, men med fantastisk spil af Anna i målet nåede de ikke helt op, og herefter fik Skanderborg pigerne styr på angrebet igen, og kunne gå fra banen med en komfortabel sejr på seks mål.

”Vi var ikke forberedte på, at Randers ville dække så offensivt, som de gjorde, men pigerne gik ikke i panik, tværtimod løste de det rigtig fint”, sagde træner Daniel Rensch efter kampen. ”Derudover dækkede vi godt op 6-mod-6. Vi skal og arbejde med at minimere vores perioder, hvor vi ikke får løbet hjem”.

Næste kamp er topopgøret mod Silkeborg-Voel KFUM, som også har vundet alle fire kampe.
Kampen spilles på søndag den 5. november kl. 13.20 i Voel-Hallen.

Skanderborgs mål blev scoret af:
Josefine Thorsted 5, Sofie Schelde 5, Ida Gerdes 4, Cecilie Pedersen 2, Sara Rexhipi 2, Emilie Jäger 2, Sophie Stephensen 2 og Maria Schmidt 1

Job: 201718-SPORT-KLUB-HB-Skanderborg Håndbold
Group: Skanderborg Håndbold – U18 Piger

Website Security Test