Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Flot sejr til U16P

Tom Kristensen, udgivet d. 31. oktober, 2017

U16 Piger – Viborg-Skanderborg 25-29 (11-17)

Skuden kom på ret køl….

Efter det ærgerlige nederlag til AGF/Viby skulle vi op på hesten igen, og det skulle ske i udekampen mod Viborg i Vibcold Arena søndag middag.
Efter en god uges træning, var pigerne klar til at give den en skalle, og alle var enige om at den ”trælse” plet fra sidste kamp skulle vaskes væk ! Det blev en lidt nervøs start, men tålmodighed i angrebet gav en god ro. Vi kom planmæssigt foran og efter ca 9 min var vi i front med 6-2, og det viste sig at, denne føring ikke blev sat over styr i kampen. Der var udmærket målmandsspil af Klaudija og forsvaret var ganske udmærket bundet sammen. Der var også god fart i angrebet, hvor især Christina med nogle flotte mål braget os yderligere foran, således vi førte 17-11 ved pausen.
2. halvleg startede som vi sluttede 1. halvleg, og midt i 2. halvleg førte vi 27-18, men stolpe ud, nogle mystiske udvisninger, og flere udskiftninger, gjorde at Viborg kom lidt tættere på. Men sejren kom aldrig i fare, og vi kunne tage de 2 point med en sejr på 29-25. Kampens spiler var uden tvivl Christina, der med 13 mål på 16-17 forsøg, var kampens helt store oplevelse.
Denne uge byder på yderligere 2 kampe for pigernes vedkomne, da vi allerede torsdag den 2. november drager til Randers og møder dem kl 18.10. Søndag gælder det Team Favrskov, som vi også møder på udebane kl 13.45.
Så, frem med det gode humør og spil – kom så GRØN.

Målscorer: Christina Pedersen 13, Alberte Ebler 5, Emilie Bech 4, Rina Rexhepi 2, Julie Molbech 2, Marie Pedersen 2 og Sofie Berthelsen 1

Job: 201718-SPORT-KLUB-HB-Skanderborg Håndbold
Group: Skanderborg Håndbold – U16 Piger

Website Security Test