Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Damerne til Gudme

Webredaktør, udgivet d. 20. oktober, 2017

Optakt Gudme HK – Skanderborg Håndbold, søndag 22/10 kl. 15.00 i SU’VI:T arena.

Kampen i denne runde byder på et møde med et af de tre oprykkerhold i Gudme HK, som helt suverænt vandt pulje 2 i 2. division i sidste sæson. Basen på holdet er stadig intakt og udgøres af en gruppe af 96’ere og 97’ere, som også har hængt sammen i de fleste af deres ungdomsår, hvor de var med helt fremme i ungdomstoppen.

Holdet er bygget op omkring de gode gamle GOG dyder, med kollektivet i højsædet sammen med, solidt forsvarsspil og et hårdt tryk kontrafasen. Mange af Gudme’s scoringer sættes ind af Cecilie Nordstrøm, som er usvigelig sikker på straffekast, god på sit gennembrud og har et rigtigt fint blik for stregen. Udover hende skal vi holde ekstra øje på de to temposættere i Siw Aabech og Johanne Matzen. Holdet har præsteret lidt svingende, men hev senest en sejr hjem på en svær udebane i Vendsyssel og må forventes at møde op med selvtilliden i top og massere af blod på tanden.

Kampen er også en tilbagevenden til Gudme Hallerne for både Daniel og jeg, som begge i de sene ungdomsår trådte vores sko der, og har sågar tilbragt utallige rigtigt gode træningstimer med netop Gudme’s træner Thomas Brandt Nyegaard. Vi er dog taget til Gudme for at male de to point grønne og fortsætte de gode momenter vi nu igennem en længere periode har lagt på vores spil. Vi går ind til kampen for at få den afviklet på vores præmisser og forhåbentlig kan vi komme til at give Gudme mandskabet lidt tilbage af deres egen kontra-medicin.

Vi ønsker dommere, Gudme HK mandskabet og tilskuere en rigtigt god kamp!

Kristian Daniels

Website Security Test