Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Damerne drager lørdag til Lyngby HK

Webredaktør, udgivet d. 5. oktober, 2017

Optakt runde 4, 1. divisionsdamer, Lyngby HK – Skanderborg Håndbold, lørdag 7/10 kl. 14.30 i Lyngbyhallen.

Lørdagens opgave er en af de lange udebaneture til hovedstadsområdet, hvor vi skal møde Lyngby HK. Et hold som i de seneste par år har været i gang med et generationsskifte, og holdets base består nu af en stor gruppe 95-96’ere, som i ungdomsårene var med helt fremme i Danmark. Jeg vurderer dog at holdet er kommet lidt hakkende fra start, hvor det har knebet med stabiliteten igennem en hel kamp – og de har endnu ikke udløst deres potentiale.

Forrest i profilrækken står de to stærkt spillende bagspillere Ronja Johansen og Mette Bejder, mens de har en rutineret og rigtigt god målvogter i Louise Pettersson. Den ene point kan let snyde og jeg forventer vi møder et Lyngby mandskab, som vil blæse til angreb, med alt hvad de har efter deres seneste svingende resultater – og at der venter et opgør med en masse tempo.

Hvis vi skal tage pointene med tilbage til Jylland, skal flere af de ting vi går og arbejder med lykkes og ikke mindst skal angrebstempoet løftes forhold til det vi fik vist i den seneste kamp mod TMS Ringsted.

Vi glæder os og håber der er et par grønne københavnere, som vil kigge forbi Lyngbyhallen denne eftermiddag.

Vi ønsker dommere, Lyngby mandskabet og tilskuere en rigtigt god kamp!

/Kristian Danielsen

 

Website Security Test