Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Bjerringbro FH gæster Fælledhallen

Webredaktør, udgivet d. 13. oktober, 2017

Optakt Skanderborg Håndbold – Bjerringbro FH, fredag 13/10 kl. 20.00 i Fælledhallen.

I dagens kamp skal vi byde velkommen til gæsterne fra Bjerringbro FH, som har lagt stærkt ud i sæsonen og specielt i deres seneste kampe. Bjerringbro har op til denne sæson udskiftet en god håndfuld spillere, men deres seneste resultater og storsejre viser, at deres spil begynder at hænge godt sammen og tropper formentlig op med god portion selvtillid.

Man kan ikke komme udenom at nævne mrs. Bjerringbro og holdets topscore – Line Gyldenløve, som klart er holdets omdrejningspunkt og arkitekt. Dertil skal nævnes målvogterparret med den rutinerede målvogter Mai Britt Laursen og den tidligere SHEA-spiller Trine Bentzen og ikke mindst Christina Haahr Larsen som har overrasket utroligt positivt på venstre back.

Jeg havde svært ved at vurdere Bjerringsbros niveau inden sæsonen, men det ligner de kigger opad i tabellen, men er samtidig et hold vi skal slå, hvis vi vil hænge fast i toppen. Vi har igennem de seneste kampe fået opbygget et fornuftigt moment i vores spil og denne bølge gør vi alt for at ride videre på. Vi har dog samtidig en del elementer og erfaringer i vores spil vi ikke er tilfredse med – som vi gerne skulle se fremgang på efter en god træningsuge.

Vi ønsker dommere, Bjerringbro mandskabet og tilskuere en rigtigt god kamp!

/Kristian Danielsen

 

Website Security Test