Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Alle på måltavlen i storsejr

Webredaktør, udgivet d. 14. oktober, 2017

Referat Skanderborg Håndbold vs. Bjerringbro FH, 31-17 (15-9) i Fælledhallen

Skanderborg-kollektivet spillede sig igen til to point, da de fredag aften tog imod Bjerringbro i Fælledhallen.

Hjemmeholdet førte hele vejen og holdt både koncentration og aftaler i en kamp, hvor alle spillere kom måltavlen – på nær målmændene. Alle bød godt ind, og især Sofia Deen spillede en fin kamp, hvor hun fik vist sine kvaliteter og scorede flotte mål på både gennembrud og fra distancen.

Forsvaret stod igen godt og holdt fast i aftalerne, og Bjerringbro havde svært ved at trænge igennem. Når det lykkedes, var Emilie Jacobsen den sikre sidste skanse i målet. Som speakeren så rigtigt sagde: “redninger giver mål”. Og det blev vist med al tydelighed denne fredag aften.

Fem minutter før slutfløjtet førte Skanderborg sågar med 16 mål, 28-12. Bjerringbro fik dog efter en timeout sat fem hurtige mål ind i de sidste minutter af kampen.

Med sejren har Skanderborg nu otte point, hentet i fem kampe.

Søndag 22. oktober drager holdet til Gudme og fredag 27. oktober til Sønderjyske, mens næste hjemmekamp spilles 4. november i Fælledhallen kl. 17, hvor Fredericia kommer på besøg.

Målscorere: Sofia Deen 7, Trine Knudsen 4, Sofie Alnor 3, Katrine Larson 3, Caroline Svarre 3, Kristina Sommer 3, Louise Søndergaard 2, Kristianna Henneberg Joensen 2, Marie Aamand 1, Stine Kristensen 1, Mathilde Pape 1, Sidsel Mejlvang 1.

Website Security Test