Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ærgerligt ét-måls nederlag

Webredaktør, udgivet d. 28. oktober, 2017

Referat SønderjyskE – Skanderborg Håndbold 28-27 (12-14)

Fredag aftens kamp i Åbenrå i Sønderjyske blev spillet i en flot kulisse i den nye arena med et medlevende publikum. De blev vidne til en næsten 60 minutter lang gyser, hvor holdene, som ligger blandt de øverste i 1. division og før kampen begge havde ti point, skiftedes til at føre.

Desværre blev Skanderborg allerede i kampens første minut ramt af en skade, da bagspiller Sofia Deen hoppede op, scorede et flot mål – men landede forkert og vred sin højre ankel voldsomt. Hun måtte bæres fra banen, og Skanderborg måtte omstille sit planlagte spil og ”rykke sammen i bussen”.

Det gik da også fint de første ti minutter, hvor Skanderborg kom foran 2-4, men så satte Sønderjyske gang i sin effektive kontramaskine, og mens Skanderborg havde scoringstørke i godt otte minutter, kom Sønderjyske på 6-4.

Skanderborg fik dog med sit effektive forsvar og nogle store redninger af både Emilie Jacobsen (blandt andet et straffe) og Anna Kristensen, lukket godt ned for hjemmeholdet i store dele af kampen. I angrebet begyndte målene igen at komme, hvor højre back Louise Søndergaard blandt andet fik tur i sit eminente underhåndshug. Ved pausen var Skanderborg således foran 12-14.

Efter pausen halede Sønderjyske igen ind på Skanderborg, og holdene fulgtes tæt det første kvarter. Efter 20 minutter fik Sønderjyske dog øget føringen til 23-20. Men Skanderborg kom igen til 23-21 – hvorefter Sønderjyske igen trak fra, hvorefter Skanderborg igen kom tilbage fra 26-22 til 27-25. Spændingen var således intakt helt ind til de sidste minutter, hvor Skanderborg satte ind med opdækning over hele banen og lykkedes med at komme på 27-26. Begge hold fik yderligere en scoring sat ind i de sidste 31 sekunder til resultatet 28-27.

Skanderborg fik i øvrigt tilkæmpet sig fem straffekast, hvor Katrine Larson scorede på de fire.

Jeg er imponeret og stolt over den moral, pigerne viser i dag – der er ikke mange, som kommer til at få point med hjem fra Sønderjyske. Vi afvikler igen en topkamp, hvor det er marginaler, som i sidste ende afgør det. Vi har et ungt hold og må erkende, vi mangler noget hår på brystet i afgørende momenter, men hvis ikke de her kampe skal give det, så ved jeg ikke, hvordan det skulle komme. Jeg er stolt af pigerne, men vil sammen med dem køre skuffet hjem, lød det efter kampen fra Skanderborgs cheftræner, Kristian Danielsen.

Skanderborgs damer tager lørdag 4. november kl. 17 imod Fredericia HK på hjemmebane i Fælledhallen.

Målscorere: Katrine Larson 8, Trine Knudsen 5, Louise Søndergaard 5, Sidsel Mejlvang 4, Stine Kristensen 2, Sofia Deen 1, Sofie Alnor 1, Kristina Sommer 1.

Website Security Test