Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sikker sejr over HH Elite

Webredaktør, udgivet d. 18. september, 2017

Referat HH Elite – Skanderborg Håndbold 23-27 (12-15)

Søndag eftermiddag kom de første to point ind på Skanderborg-damernes konto, da de i Forum Horsens stille og roligt og usvigeligt sikkert besejrede hjemmeholdet.

Især Othilia Christensen sprudlede med sine otte mål, heraf to på straffe, og hun modtog da også fortjent hyldest efterfølgende som kampens Skanderborg-kriger.

Holdene fulgtes ad det første kvarters tid til 8-8, men herefter var Skanderborg foran resten af kampen – endda med fem mål, 12-17, i starten af anden halvleg og igen til slut. Hjemmeholdet kæmpede sig dog igen og igen tættere på og kom på både 17-18 og 18-19, men med et kvarter igen blev tre hurtige mål sat ind af Skanderborgs Othilia Christensen, Sidsel Mejlvang og Mathilde Pape til 18-22. Og få minutter før tid var der igen fem mål mellem de to hold – 21-26. Et bevægeligt forsvar gjorde det svært for Horsens at finde løsninger og komme til kvalificerede afslutninger.

Horsens’ Sofie Fynbo Larsen fik dog pyntet på resultatet med sit 9. og 10. mål – men i sidste sekund hoppede Skanderborgs Trine Knudsen op og huggede endnu en bold i nettet – og sejren på 23-27 var hjemme.

Efter et år, hvor antallet af vunde kampe kan tælles på få skanderborgfingre, var det en stor forløsning for holdet endelig at kunne råbe sejrsråbet med armene om hinanden.

Træner Kristian Danielsen var da også en glad mand:

Det var dejligt at få sat nogle point på tavlen og specielt her i en rigtigt svær og flot kulisse. Kampen bar præg af, at ingen af holdene rigtigt ville give sig, og jeg blev da lidt nervøs, da Horsens fik kravlet lidt for tæt på i 2. halvleg. Jeg nåede lige at tænke, om vi nu skulle opleve en “Hadsten” igen og ikke score i en lang periode, men vi turde være direkte i vores spil og fik trukket fra igen. Vi har fået mange erfaringer fra de to første kampe, som vi kigger på i de næste to uger, og så skal vi også have kigget rigtigt godt på Ringsted – men i dag (søndag, red.) skal vi vist bare nyde to velfortjente point, siger Kristian Danielsen og takker alle de fremmødte grønne fans.

Han og holdet håber på opbakning igen til næste kamp om 14 dage, som er en hjemmekamp mod TMS Ringsted lørdag 30. september kl. 15. Fri entré.

Målscorere: Othilia Christensen 8, Sidsel Mejlvang 5, Trine Knudsen 5, Sofie Alnor 4, Kristina Sommer 2, Mathilde Pape 2, Katrine Larson 1.

 

Website Security Test