Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Referat REHH – Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 27. september, 2017

Ribe-Esbjerg HH – Skanderborg Håndbold 33-22 (16-13)

Lad os bare slå det fast med det samme,  det blev en lang aften i Esbjerg mod de lokale helte fra Ribe-Esbjerg. Sæsonens absolutte lavpunkt blev nået i dagens kamp hvor et helt ubegribeligt højt antal fejl i angrebsspillet blev udnyttet af hjemmeholdet til at sikre sig 888Ligaens sikreste sejr i denne sæson.

Selvtilliden forsvandt ud af spillerne i takt med de uhørt mange fejl, og nederlaget blev endda begrænset af at hjemmeholdet før pausen kunne præstere et næsten ligeså højt antal tekniske fejl som vi selv præsterede. Pausestillingen 16-13 havde ikke afgjort kampen efter de første 30 minutter, men det sørgede vores spillere desværre selv for umiddelbart efter pausen. Det er de værste 10 minutter redaktionen har oplevet fra et Skanderborghold siden katastrofesæsonen 2007/2008. De første 10 minutter efter pausen blev tabt 10-2 og hjemmeholdet var foran 26-15 med hele 20 minutter tilbage af kampen.

Nick Rasmussen var tilbage på sin gamle hjemmebane og må have haft en meget lang 2. halvleg. Boldene blev på skift tabt, smidt ud over sidelinien eller kastet direkte i hænderne på en REHH spiller, og kontramålene haglede ind bag vore 2 skiftende målvogtere.

Angrebsspillet har været vores store udfordring i starten af denne sæson efter topscorer Irming blev skadet i opstarten. I dag blev den del af spillet udstillet i en ny og højere grad og der venter trænerteamet og holdet en stor opgave i at få vasket dagens plet væk allerede på næste lørdag mod Mors-Thy.

Dagens præstation var ikke 888Ligaen værdig, hverken mere eller mindre.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Morten Kirk Olesen 5, Frederik Ladefoged 5, Jonas Eichwald 4, Andreas Væver 3, Morten Balling 2, Thomas Christensen 1, Kristian Bonefeld 1, Nikolaj A. Nielsen 1.

Målscorer Ribe-Esbjerg HH:

Rasmus Nielsen 7, Jacob Holm 6, Miha Zvizej 5, Yehia Elderea 4, Pelle Schilling 2, Mathias Jørgensen 2, Lukas Karlsson 2, Lasse Nikolajsen 1, Søren Tau 1, Rasmus Boysen 1, Kasper Nielsen 1.

Website Security Test