Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Skanderborg – Hadsten Håndbold

Webredaktør, udgivet d. 8. september, 2017

Optakt Skanderborg Håndbold vs. Hadsten Håndbold 9/9 kl. 17.00 i Fælledhallen.

Velkommen indenfor til en ny sæson og første turneringskamp mod gæsterne fra Hadsten Håndbold. Gæsterne fik tilkæmpet sig en flot anden plads i sidste sæsons første division og var meget tæt på at vriste Ringkøbings ligaplads fra dem.

Op til denne sæson har de forstærket sig yderligere med bagspiller Amalie Angel, som er en gammel kending her i Skanderborg. Ligeledes er de to Sønderjyske spillere Christina Tønder og Lea Rømer, venstrehånden Astrid Schultz og den unge venstrefløj Laura Christensen fra Silkeborg-Voel at finde på Hadstens holdkort i denne sæson.

Det har gjort deres trup væsentlig bredere end sidste år, og anføres stadig af sidste sæsons topscore Josefine Orby, angrebsarkitekten Malene Mogensen og en af de bedste målvogtere i sidste sæson, Sara Kececi. Hadsten mener det derfor seriøst i deres udmelding om ligadrømme.

Efter en god opstartsmåned er det nu fedt at komme i gang med turneringen og skifte træningskampene ud med intens kamp om point på kontoen. Jeg syntes vi er nået langt med holdet, men uden på nogen måde at have udløst det fulde potentiale.

Hadsten kan derfor godt lyde som en stor udfordring i forhold til de ikke har haft den store udskiftning og er sammenspillet fra sidste sæson. Dog peger vores ambitioner også opad i rækken og jeg syntes vi har kunne sætte rigtigt mange gode perioder sammen i træningskampene mod ligahold, så jeg regner med der venter en yderst spændingsfyldt kamp.

Vi ønsker dommere, Hadsten Håndbold og tilskuere en rigtigt god og fair kamp!

Træner Kristian Danielsen

Gratis Entré!

Website Security Test