Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt REHH – Skanderborg Håndbold

Webredaktør, udgivet d. 26. september, 2017

Onsdag kl. 18.30 blænder TV2 Sport op for vores første TV optræden i denne sæson. Det foregår i Esbjerg hvor The Green Gunmen står ansigt til ansigt med de storsatsende blå fra fusionsklubben Ribe-Esbjerg HH.

Hjemmeholdet var sidste år i semifinalen om DM titlen og har sidenhen købt stort ind til denne sæson. Deres præstationer har været lidt svingende de første 4 kampe, men ingen tvivl om at der venter os en stor opgave mod en række dygtige spillere på alle pladser.

Vi drager dog til Esbjerg for at få point med hjem, hæderlige nederlag kan ikke bruges i tabellen og Nick Rasmussen har da også en god plan i ærmet mod hans tidligere klub. Hør med her….

Website Security Test