Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Mike Haack ude et halvt år

Webredaktør, udgivet d. 12. september, 2017

Vores unge højre fløj Mike Haack befinder sig lige nu under den sorteste af alle håndboldskyer.

Han kom til skade med sin ene ankel lige inden de afgørende kvalifikationskampe i April måned mod TMS Ringsted, og har siden været igennem langvarig behandling for denne skade. I sidste uge blev han endeligt frigivet af vores fysiske stab, klar til kamp igen efter mere end 5 måneders kamppause. Under fredagens afsluttende træning landede Mike Haack forkert og kunne med det samme mærke der var noget der var som det ikke skulle være, denne gang i det ene knæ. Han blev scannet på Viborg Privathospital i weekenden og de kunne konstatere at det var menisken det var galt med.

Mandag eftermiddag blev Mike Haack opereret af Søren Kjeldsen i Viborg, og herefter kom dommen så endeligt. 5 til 6 måneders pause før han kan genoptage håndboldtræningen og dermed ligner det at hele sæsonen er slut for vores talentfulde fløj, uden at han har spillet så meget som 1 minut.

Sportschef Torben Væver var ikke i det bedste humør efter meldingen kom fra Viborg.

Først og fremmest er det vanvittigt synd for Mike, der har lagt rigtigt meget i hans genoptræning af hans langvarige ankelskade, og så sker dette dagen før han skulle have haft comeback mod TM Tønder, det er jo næsten ikke til at bære.

Dernæst er det selvfølgeligt bekymrende når vi kigger på pladsen højre fløj. Unge Jonas Eichwald har gjort det rigtigt flot i samtlige minutter hele opstarten, men at lægge hele ansvaret på så ung en spiller i en hel sæson i 888Ligaen er selvfølgeligt ikke optimalt. Som gardering har vi lige nu U18 spiller Kristoffer Vestergaard, som fik sin debut i lørdags, men vi må ha kigget på om vi skal have fundet en ekstra gardering til truppen nu. Det er jo ikke det nemmeste tidspunkt at supplere truppen her efter turneringen er igang, men vi må kigge på situationen i sportsligt udvalg og vurdere hvad vi nu gør.

Herfra skal der gå vores bedste ønsker til Mike, og held og lykke med en ny omgang langvarig genoptræning.  

Website Security Test