Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Jørgensen: Vi spiller vores chance

Webredaktør, udgivet d. 19. september, 2017

Assistenttræner Kenneth Jørgensen var langt fra tilfreds med det sidste kvarter i sidste kamp i Herning, men han ser frem til mødet med DM favoritterne fra Skjern på hjemmebane imorgen.

Vi spiller jo en aldeles disiplineret gang håndbold de første 45 minutter, hvor vi er foran med 2-3 mål. Her har vi chancen for at øge forspringet i overtal men symptomatisk for det sidste kvarter, så laver vi for mange tekniske fejl og det koster os chancen for point i den kamp.

 Skjern på hjemmebane er naturligvis en ordentlig mundfuld. Vestjyderne har oprustet med flere landsholdsspillere frem til denne sæson og det er vel fair nok at de betragtes som favorit til DM guldet i denne sæson. Nu har de heldigvis kun lov til at spille med 7 spillere af gangen ligesom os, og vi har på ingen måder tænkt os at lægge os ned inden kampen er slut onsdag aften. Vi skal fortsætte med at have fokus på en stærk defensiv og så må vi så nok også være ærlige at sige at vi skal skal spille med meget få fejl hvis vi skal tage 2 point imorgen. Men vi tror på at vi kan løfte os og spille op til vores absolut bedste. Skjern har mange andre ting at forholde sig til med deltagelse i champions leauge hvor de var i aktion i søndags, og skal i ilden igen i weekenden. Vi har til gengæld haft 3 rigtigt gode træninger siden kampen i Herning og vi har fuld fokus på at lave en god indsats foran vores hjemmepublikum imorgen.

Kampen fløjtes igang kl. 18.30 i Orangeriet.

Website Security Test