Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Hård skæbne i Messecenter Herning

Webredaktør, udgivet d. 14. september, 2017

Service og stemning  var i top hos hjemmeholdets frivillige ved aftenens kamp mellem HC Midtjylland og Skanderborg håndbold – det samme gjaldt stemningen i skanderborg lejren fra kampens begyndelse. Her lykkedes det de grønne at spille sig frem til mange gode chancer, mens Kristoffer igen fulgte op med et højt niveau mellem stængerne. 4 minutter inde i kampen var Skanderborg i front med 3-1.

En ligeledes solid målmandspræstation fra hjemmeholdets Anders Petersen resulterede i, at Midtjylland efter 13 minutter havde bragt sig tilbage og spillet sig i front med 5-3.

Gode præstationer fra specielt Morten Kirk Olesen, Kristoffer Laursen og tilbagevendte Morten Balling gjorde dog, at resten af 1. halvleg blev en tæt affære. Skanderborg var en overgang foran med 3 mål men Frederik Ladefoged sørgede ved halvlegens afslutning for en pauseføring på et enkelt mål 10-11 i The Green Gunmens favør.

Fra 2. halvlegs start sikrede Skanderborgforsvaret gode arbejdsbetingelser for Skanderborgs mand i nr. 1, der ufortrødent fortsatte sit høje niveau fra kampens første 30 minutter. Efter en periode domineret af febrilske afslutninger og tekniske fejl blev Skanderborg dog tvunget til at smide timeoutkortet ved stillingen 14-15 knap 10 minutter inde i 2. halvleg.

Morten Kirk Olesen viste herefter endnu engang niveau – med sin evne til at udfordre HCM-forsvaret på kanterne og sine flotte skudafviklinger i midtzonen, var han bærende. Morten var igen i dag en væsentlig årsag til, at kampen i Herning i de første 55 minutter var helt jævnbyrdig.

Med 5 minutter igen var HCM foran med et enkelt mål og kampen var helt åben. Efter en uheldig 2 minutters udvisning grundet en forkert udskiftning, udnyttede Basard Hakaj den ekstra plads på stregen til, at udbygge Midtjylland føringen. Herfra gik luften af ballonen og The Green Gunmen satsede alt for at komme tilbage i kampen, og kampens resultat på 26-21 blev en smule misvisende for en ellers god Skanderborg præstation.

Der var rigtig mange positive ting at tage med hjem fra Den Runde Hal i Herning – desværre blev det ikke til point men forhåbentlig kan drengene finde de samme takter fra de første 55 minutter frem i alle 60 minutter hjemme mod Skjern næste onsdag kl. 18.30.

Skæbnen var idag lidt hård imod de hårdt kæmpene Skanderborg Gunmen, igen uden topscorer Kasper Irming der dog heldigvis er i bedring og begyndt at komme i hallen igen. Med lidt mere kvalitet og is i maven kunne vi godt have hentet point med hjem til 8660. Men det kræver at alle 7 mand på banen spiller op til deres kendte niveau, for det var ikke tilfældet i dagens opgør. Det faktum bliver bestemt ikke mindre vigtigt når vi på onsdag får besøg af stjerneparaden i form af DM favoritterne fra Skjern Håndbold, for der skal alle mand præstere deres ypperste hvis vi skal i nærheden af point.            

Website Security Test