Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Første udekamp er imod HH Elite

Webredaktør, udgivet d. 15. september, 2017

Optakt, Horsens Håndbold Elite – Skanderborg Håndbold, søndag 17/9 kl 15.00 i Forum Horsens hal 2.

Første udekamp byder på et lokalopgør mod de storsatsende damer fra Horsens Håndbold. Et hold som har skiftet rigtigt mange spillere op til denne sæson, og det bliver blandet andet et gensyn med Mia Møller, Steinunn Hansdottir og Stephanie Rasmussen, som tørnede ud fra de grønne i sidste sæson.

Horsens har fået samlet et spændende ungt mandskab med mange dygtige duelspillere, hvor specielt Amalie Jacobsen er en profil, og de suppleres af en rigtig god stregspiller duo i Märta Hedenquist og Laura Nørgaard.

Jeg tror der venter en virkelig intens kamp igen – Horsens vil gerne spille en omgang tempofyldt håndbold og løber på alle bolde.

Spillet var ikke prangende for nogle af de to hold i første turneringskamp og kampens nerve gør nok, at vi heller ikke skal forvente storspil, men en kamp med massere af fight og bølgen frem og tilbage. Hvis vi skal levere et godt resultat kræver det vi får forsvaret op på samme niveau som i kampen mod Hadsten og derigennem give lidt af Horsens kontrastød tilbage. Angrebsmæssigt skal vi omstille os en smule fra Hadstens mere defensive 6:0 tilgang til Horsens lidt mindre spillere og offensive tilgang, hvor de vil tage mere højde og udfordre på duel situationer.

Vi ønsker dommere, Horsens Håndbold og tilskuere en rigtigt god og fair kamp i dette lokalopgør!

-med sportslig hilsen træner Kristian Danielsen

 

 

Website Security Test