Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Damerne møder lørdag TMS Ringsted

Webredaktør, udgivet d. 28. september, 2017

Optakt Skanderborg Håndbold – TMS Ringsted, lørdag 30/9 kl. 15.00 i Fælledhallen.

I dagens kamp skal vi byde velkommen til vores Sjællandske gæster fra TMS Ringsted. Et hold der består af flere mindre spillere, men spiller lynhurtigt og er rigtigt godt sammenspillet efter få udskiftninger, og en gruppe af spillere, som har spillet sammen i en del år. En af profilerne er Emma Navne, som er kommet til fra Nykøbing Falster Håndbold og bidrager med god fysisk og skud fra distancen, mens vi ligeledes skal holde godt øje med Amanda Dahl, som er yderst adræt og rigtigt god på mellemdistancen. Et af deres andre våben er en skarp kontrafase med nogle lynhurtige fløje og en målvogter i Kamilla Davidsen, som i de første kampe har stået godt og igangsat og givet Ringsted mange mål på den konto.

Jeg har altid være lidt imponeret af TMS Rindsted de gange vi har mødt dem, da jeg syntes deres spil har været sat godt sammen og de har været gode på deres håndværk. Det er klart et godt kollektiv vi skal ind og ryste, men syntes vi har nogle fornuftige værktøjer og vi ved samtidig, hvor vigtigt det er at få gjort Fælledhallen til en uindtagelig fæstning – og sat de første point ind på kontoen her. Vi glæder os til en god kamp og håber på bred opbakning på lægterne!

Vi ønsker dommere, TMS Ringsted og tilskuere en rigtigt god og fair kamp!

Fri entré!

/Kristian Danielsen

 

Website Security Test