Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Rasmus Meyer i grimt uheld

Webredaktør, udgivet d. 2. august, 2017

U19 landsholdspiller Rasmus Meyer Ejlersen, der før denne sæson blev indlemmet i liga truppen i Skanderborg Håndbold, var i søndags ude for et grimt uheld i den afsluttende landskamp mod Norge i SOC turneringen i Norge.

Efter en tackling af en modstander ligger Rasmus på halvgulvet og er uheldig at få den norske modspiller ned direkte over sit hoved. Rasmus mistede bevistheden og modtog behandling af en læge i hallen og blev kørt direkte på sygehuset. 

Han gennemgik en række undersøgelser og blev scannet på sygehuset, der valgte at behold Rasmus til observation mens resten af U19 landsholdet rejste hjem efter kampen. Vores tidligere fys Thomas Padkær blev ved Rasmus og sammen blev de fløjet hjem mandag.

Konklusionen var at Rasmus havde pådraget sig en hjernerystelse. Han har det efter omstændighedere godt men er beordret til at holde sig hjemme og i fuldstændig ro den kommende uge, hvorefter sundhedsstaben tager beslutning om hvornår han igen er klar til at træne håndbold. 

Som konsekvens af det dramatiske uheld har landstræner Claus Hansen valgt ikke at tage Rasmus med til det forestående VM i Georgien, hvor Rasmus ellers var udtaget. En bitter pille at sluge for vores unge stregspiller men en fornuftig beslutning som bakkes helt op af Skanderborg Håndbold. Hjernerystelser bør tages meget alvorligt og der skal ikke tages nogle chancer efter et uheld som dette.

Vi ønsker Rasmus Meyer god bedring og håber han kommer stærkt tilbage i hallen når helbredet tillader det.

Website Security Test