Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Santander Cup 1/8-finaler

Webredaktør, udgivet d. 25. august, 2017

Skanderborg Håndbold – Silkeborg-Voel KFUM, lørdag 26/8 kl. 13.30 i Fælledhallen.

 

I sidste weekend fik Skanderborg truppen snuset lidt til liganiveau og fik i flere perioder vist en rigtigt god figur. Dagens kamp byder endnu engang på et hold fra øverste hylde, et hold som var utrolig tæt på at indløse billet til sidste sæsonens semifinaler. De har i år forstærket sig markant med en god portion fysisk med tilgangene af specielt de to tidligere SK Århus spillere i Anna Sophie Okkels og Camilla Fangel.

”Jeg vurderer vi møder et hold som lige er en tand skarpere end de hold vi mødte til Spar Nord Cup i sidste weekend, og der venter bestemt en stor udfordring. Dog har vi samtidig også vist, at vi kan drille de store hold i perioder, og jeg tror det bliver helt essentielt for vores resultat, at vi gør alt for at undgå at starte Silkeborgs uhyggelige kontrafase.”

”Vi har brugt ugen på at evaluere og bygge videre på erfaringerne fra sidste weekend, og går ind til kampen for yderligere, at kunne lægge lag på flere elementer af spillet. Jeg ser kampen som en vigtig brik i forberedelserne til den første turneringskamp, som nærmer sig med hastige skridt og vi skal igen ind og levere et godt resultat!”

Vi ønsker dommere, Silkeborg-Voel og tilskuere en rigtigt god kamp!

 

Website Security Test