Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Færøsk bagspillere fuldender Skanderborg truppen

Webredaktør, udgivet d. 10. august, 2017

Den sidste brik er nu faldet på plads og vi skal byde velkommen til Kristianna Henneberg Joensen.

Kristianna har tilbragt en stor del af sit liv i Danmark, hvor hun har været en del af EH Aalborgs ungdom og seniormiljø og kommer senest fra et højskoleophold på ISI idrætshøjskole. Den unge bagspiller er samtidig en del af det færøske landshold og en af nøglepersonerne i den positive udvikling de har gang i.

-Jeg er yderst tilfreds med at få tilknyttet Kristianna, som kommer med en lidt mere sjælden kompetenceprofil end man ofte ser i dansk håndbold – hun besidder en spændende spændstighed på sit duelspil og kan afvikle hårdt og på et lille område. Hun er en spiller der virkelig har været kraftig opadgående og har udviklet sig rigtigt meget på det seneste. Dette har specielt det færøske landshold profitereret af og jeg håber hun kan videreføre meget af den succes i den grønne trøje. Hun er ydmyg og arbejder benhårdt og jeg håber at vores rammer her i Skanderborg kan løfte hende yderligere og fortsætte den spændende formkurve for det unge færøske talent, siger cheftræner Kristian Danielsen.

Hun er blevet kastet direkte i arbejdstøjet (billedet) og bemander sammen med resten af dameholdet Skanderborgs to madboder på Smukfest i aften (torsdag) – som klart er et besøg værd og de kvitterer med smuk high-five!

Velkommen i den grønne trøje!

Website Security Test