Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Dag og nat mod Skjern

Webredaktør, udgivet d. 19. august, 2017

Skjern Håndbold – Skanderborg Håndbold 32-19 (15-13)

Kamp nummer 2 ved Spar Nord Bank Cup stod mod mægtige Skjern, på deres hjemmebane i Skjern Kulturcenter. Det blev en kamp som dag og nat og endte med et stort nederlag efter en mager 2. halvleg.

De første 30 minutter var det til gengæld en fin indsats, mod et Skjern hold i fuld opstilling men med mange af de største Skjern profiler på bænken fra kampens start. Den vestjyske trup ser faktisk skæmmende god ud til denne sæson og et Skanderborg hold uden liga topscorer Kasper Irming lignede også en stor mundfuld mod et fuldtalligt Skjern hold. Skanderborg anført af en velspillende Morten Kirk Olesen gav Skjern god modstand de første 30 minutter hvor stillingen var helt lige frem til de sidste minutter hvor Skjern kom foran med 2 til pausestilling 15-13. 

Var indsatsen godkendt før pausen så var den til gengæld yderst mangelfuld fra 2. halvlegs start. Angrebsmæssigt var der intet der ville lykkedes og i løbet af ganske få minutter fik Skjern bragt sig afgørende foran og kampens intensitet faldt til noget der mindede om nul. Speciel Cornelius Kragh fra Skjern var i hopla og scorede på alt hvad han sendte mod Skanderborg målet. Kampens sidste 20 minutter blev en lidt tam affære hvor begge hold havde accepteret kampens udfald, som betyder at Skjern spiller finale og Skanderborg om 3-4 pladsen søndag. Modstanderen skal findes i det omvendte opgør mellen Ribe-Esbjerg og Århus Håndbold, som spilles senere i eftermiddag.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Morten Kirk Olesen 6, Andreas Væver 5, Morten Balling 4, Jonas Eichwald 2, Martin Mauer Larsen 1, Kristian Bonefeld 1.

Website Security Test