Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

2 mand ude efter sejr mod NSH

Webredaktør, udgivet d. 17. august, 2017

Nordsjælland Håndbold – Skanderborg Håndbold 24-31 (15-14)

Testkamp nummer 3 efter sommerferien var samtidigt første kamp i Spar Nord Bank Cup, en træningsturnering som vi efterhånden har deltaget i gennem mange år. Det var bestemt ikke efter planen at første runde skulle bringe The Green Gunmen helt til Dianalund på Midtsjælland, mod det eneste herrehold fra Sjælland, men sådan blev lodtrækningen nu engang.

Værterne fra Dianalund/Tersløse havde arrangeret en mindre byfest omkring hallen i anledningen af liga håndbold, og der var både livemusik med den lokale udgave af Credence Clearwater Revival i telt foran hallen og rigelige mængder af fadøl og popcorn. Den lokale kødkunstner ”Henrik Slagter” var kampsponsor og de lokale DTH herrer mødte Køge Håndbold fra 2. division i for kamp og hallen var fint besøgt af 2-300 tilskuere.

Nordsjælland er i gang med forberedelserne til 888ligaen efter sidste sæsons suveræne oprykning fra 1. division. Den famøse nedrykning i den legendariske kamp mod Tønder er nu et glemt kapitel og holdet skal forsøge at bide sig fast i landets bedste række efter en del år som elevatorhold.

Oprykkerne gik da også friskt til opgaven fra kampens start. De neon grønne nordsjællændere havde specielt det første kvarter held til at skyde Kristoffer Laursen de rigtige steder og efter 11 minutter var NSH foran 7-4. Det bragte Nick Rasmussens første timeout kort i spil men det ændrede ikke meget ved at det var NSH der stadig var i teten. Morten Balling måtte udgå efter han slog hovedet i gulvet efter 15 minutter og det gav plads til Morten Kirk Olesen i bagkæden. Det satte lidt mere fart i angrebsspillet men et par 2 minutters udvisninger bremsede jagten på føringen en periode. Mod slutningen af halvlegen kom vi tættere på og i sidste sekund reducerede Jeppe Jonasson til pausestillingen 15-14 til NSH.

Trænerteamet prøvede igen i dag rigtigt mange forskellige opstillinger af hos Skanderborg, der idag var uden Rasmus Kaagaard, Mike Haack, Bertram Obling og Thomas Christensen. Efter pausen blev de store drenge sat ind i den defensive ende fra start, og det forvandlede opgøret fuldstændigt. Nordsjælland fik meget svært ved at komme til kvalificerede afslutninger og dem der blev sendt afsted reddede Kristoffer Laursen næsten uden undtagelser. Efter 6 minutter havde vi lavet 6 mål mens Nordsjælland kun lykkedes med et enkelt. Bagud 16-20 forlangte Ian Marko Fog sin anden timeout, der dog ikke kunne ændre på den drejning som kampen havde taget. Nordsjælland kom aldrig tilbage i kampen og vi kunne notere en sikker sejr på 31-24 efter alle 60 minutter.

Kampen blev desværre skæmmet af endnu et uheld med hovedskade til følge, da Kasper Irming med få minutter tilbage af kampen blev udsat for en fuldstændig unødvendig og hensynsløs tackling i fri position der resulterede i han landede direkte med hovedet først mod halgulvet. Han blev efter kampen kørt direkte på Slagelse sygehus til observation for hjernerystelse, og vi ønsker herfra alt det bedste for Kasper Irming.

The Green Gunmen overnatter i Dianalund og træner i den lokale hal fredag formiddag, inden holdet med Bus Pedersen ved rattet fortsætter til Tarm i Vestjylland, hvor der oprettes hovedkvarter for resten af træningslejren hen over weekenden.

Der spilles semifinale i Skjern på lørdag kl. 13.00 mod hjemmeholdet Skjern Håndbold, der i torsdagens kvartfinale slog Lemvig med 9 mål.  

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Andreas Væver 6, Morten Kirk Olesen 6, Kasper Irming 6, Nikolaj A. Nielsen 5, Frederik Ladefoged 3, Jonas Eichwald 2, Jeppe Jonasson 2, Mathias Smed 1.

Målscorer Nordsjælland Håndbold:

Nicolai Pedersen 6, Dan Bech-Hansen 4, Lasse Uth 4, Oliver Roepstorff 3, Johan Meklenborg 3, Carl-Emil Haunstrup 1, Knud Ronau 1, Nichlas Poulsen 1, Christian Køhler 1.

Website Security Test