Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Morten Kirk var tæt på karrierestop

Webredaktør, udgivet d. 16. juli, 2017

Morten Kirk Olesen havde indstillet sig på at 16/17 sæsonen kunne have været den sidste som aktiv ligaspiller. Trods sine kun 29 år var tankerne om håndboldpension fremskredne, men heldigvis fik han og sportschefen ændret den beslutning. Han skal dermed igang med sin 7. sæson son Green Gunman og vi vil godt proklamere her – han har aldrig været bedre. Han er som fransk rødvin – han bliver bare bedre og bedre med alderen. Sidste sæson var uden sammenligning den bedste fra Kirk Olesens hånd og hvorfor skulle den formkurve ændre sig?

Sidste sæson bød også på huskøb på Poppelvej i Skanderborg hvor han og smukke Lone har renoveret hus det sidste års tid. De er nu klar til familieforøgelse da de venter den lille families første barn indenfor den næste måneds tid. Musikvalget var derfor let til vores elskede Morten O´s goalshow 16/17…..

 

Website Security Test