Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Liga Topscorer Irming Goalshow

Webredaktør, udgivet d. 10. juli, 2017

163 mål i 25 kampe.

Der var ingen i nærheden af Kasper Irming når vi taler målscoring i grundspillet i 2016/2017 sæsonen – selvom andre fik topscorerværdigheden efter sæsonen med 10 kampe flere end den eneste RIGTIGE MÅLKONGE. 

Han kom tilbage til barndomsklubben. Han fik sin gamle trøje nummer 7. Det er her han hører hjemme.

Han var købt til at lave masser af mål – og vi fik lige præcist hvad vi betalte for.

Kasper Irming bombede løs og til den kommende sæson tror vi på vi får endnu mere glæde af Danmarks mest målfarlige spiller. Nu kender medspillerne ham og vi kan næsten ikke vente til sæsonen starter ud igen lørdag 26/8 på hjemmebane mod GOG i pokalen.

Se nogle af hans fantastiske scoringer her…..

Website Security Test