Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Farvel til Jacob Aaquist

Webredaktør, udgivet d. 4. juli, 2017

I forbindelse med SH Spinning Tour i fredags fik vi sagt farvel til Gunman Jacob Aaquist.

 Denne skønne Gunman er uddannet på SHEA og tog den hårde tur direkte fra U18 og op i Liga truppen. De sidste 2 år har han suget til sig, til træning og kamp, men nu er tiden inde til at Jacob skal have noget mere spilletid. Vi var enige om at et skridt ned i 1 div. ville være godt for udviklingen og en kontrakt med Skive fH ligner et godt match for den lange venstre back. Han kommer nu under kyndig ledelse af Ole Bitsch der nu får ansvaret for næste skridt i Jacobs udvikling.
Vi kommer til at savne vores super sympatiske lange knægt – og hvem ved, måske en dag vore veje krydses igen. Se her nogle prøver på det uomtvistelige talent……

Website Security Test