Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Bonefeld opereret

Webredaktør, udgivet d. 12. juli, 2017

Kristian Bonefeld blev efter kvalifikationskampene mod Ringsted opereret i både fod og albue. Der var tale om nogle “gamle” skavanker som han kom til klubben med for 1 år siden. Han er forlængst igang med genoptræningen og han forventes klar til fuld træning i løbet af August måned og dermed helt klar tæt på sæsonstart.

Kristan Bonefeld kom til Skanderborg Håndbold før sidste sæson på en lang kontrakt og er en af de sjældne talenter i Dansk håndbold der bare knokler til træning og kamp uden at trække de store overskrifter. Han er tidligere guldvinder med u-landsholdene og i vore øjne en af fremtidens ligaprofiler der bare yder før han nyder.

Hold øje med Gunman nummer 6 fra Skanderborg, han blir god ! Her kan du se lidt smagsprøver på talentet, der er i fuld gang med at spire i 8660 Skanderborg

Website Security Test