Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

4000 stemte på ALL STAR holdet

Webredaktør, udgivet d. 28. juli, 2017

I forbindelse med begravelsesfesten for Cigaræsken i oktober sidste år lavede vi en afstemning om Skanderborg Håndbold ALL STAR holdet. En uvildig jury fik den umulige opgave at udvælge kun 4 spillere på hver plads. som blev nomineret til AL STAR holdet. Det er spillere der har optrådt i den grønne trøje helt tilbage fra dannelsen af klubben i 1982.

Der var en enorm interesse for at stemme på de 28 spillere og næsten 4.000 afgav deres stemme. Resultatet har vi holdt godt gemt til idag og vi kan nu sætte navn på de 7 grønne legender der kan kalde sig medlemmer af Skanderborg All Star 1982-2016.

Sådanne afstemninger betyder selvfølgeligt at store grønne navne ikke har fået plads på holdet. Det er jo lidt “misvisende” eller hvad det rette ordvalg nu lige er,  at så store Skanderborg navne som Jesper Koch og Kenneth Thrane ikke har fået plads på All Star holdet, men sådan er betingelserne jo også i sådanne afstemninger. Ingen er glemt fordi 7 nu er udnævnt som All Star spillere, så lad os glæde os over at der igennem tiden har været SÅ mange fantastiske spillere i vores klub at man næsten kan få ondt af nogle der ikke fik en plads.

Se de 7 Grønne Legender her:

Website Security Test