Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Vildt cykelløb i vente fredag

Webredaktør, udgivet d. 29. juni, 2017

Det kan godt være at Tour de France starter på lørdag, men det kommer til at foregå lidt i skyggen af denne måneds absolut største cykelevent ”Skanderborg Håndbold Spinning tour 2017”. Fredag kl. 16.00 skyder Danmarks bedste speaker Morten Vest løbet i gang og det er 7 frygtindgydende hold der skal kæmpe om årets titel.

Den forsvarende mester Torben Drejer Jensen fra Silkeborg Bogtryk/Skabertrang stiller op igen og må naturligvis betragtes som favorit. Men der er mange der har trænet hårdt siden sidste års dyst og der meldes om et stort favoritfelt. Specielt Troels Frejwald fra Danske Bank nævnes blandt de kandidater i bedst form og han stiller op som holdkaptajn for “Team Liga Herrer” i morgen. Kenneth Thrane er hentet ind som kaptajn for Skan-Data, for sidste års runner up med sportsdirektør Preben Skovsgaard i spidsen går benhårdt efter sejren i år.

Spændende bliver det også at følge sidste års 3. plads Netto Perforering Skanderborg, der har oprustet til morgendagens event ved at hyrer en tidligere vinder, Thomas Sørensen ind på holdet. Han vandt ene mand helt tilbage i 2013 i silende regn på Adelgade, men han kan blive hæmmet af at løbet i år køres i den noget mere tørre luft i Kulturhuset.

Skanderborg Bilcentrum satser bredt og på mange ryttere på deres hold i 2017. De har handlet stort ind med 2 ligaspillere og den nye holdleder, Andreas Væver, Besard Hakaj og Kasper Voetmann udgør bestemt en farlig outsider trio.

Første divisions damerne stiller også op og her er det Marie Aamand, Kathrine Larsson og Caroline Svarre der skal træde i pedalerne.

Ungdomsafdelingen er traditionen tro også på startlisten, og rygterne går på at formand Jens Christensens talentfulde børnebørn fra U14 drenge er hentet i sadlen til dette års tour, et spændende sats hvis rygterne taler sandt.

Arrangementet afholdes i tørvejr i nedre foyer i Kulturhuset og starter 15.30, mens cykelløbet starter 16.00 og varer en time.

Alle de spillere vi siger farvel til er til stede og ikke mindst træner Nicolej Krickau glæder vi os til at få sagt ordentligt farvel til. Den nye træner Nick Rasmussen kommer også forbi ligesom de 2 nye Gunmen Morten Balling og Nicolaj A. Nielsen vil få et par spørgsmål med på vejen fra Morten Vest på scenen.

Vel mødt – alle er velkommen – der er høj puls, godt humør og friske fadøl i hanerne fra 15.30 til 17.30.

Website Security Test