Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Goalshow: Besard Hakaj

Webredaktør, udgivet d. 23. juni, 2017

Rækken af Goalshows for sæsonen 2016/2017 begynder ved vores helt fra Montenegro, opvokset i Norge, Besard Hakaj.

Vi fandt ham på en træbænk i Sønderborg, og han viste sig at være en stjerne i svøb på stregen. De 2 år det blev til i den grønne trøje boede og gamede han på Akademiet SHEA blandt yngre talenter, men nu flytter han desværre til vestjylland og fortsætter karrieren i HCM efter sommerferien.

Hans sæson blev ødelagt af 2 langvarige skader og først i de sidste og afgørende kampe i sæsonen fik vi fuld udnytte af hans store potentiale. Vi lærte ham at kende som en fantastisk guttermand der fra første dag var en meget vellidt holdkammerat for alle både på og rundt om holdet. Vi ærgrer os stadig over at vi ikke fik et større udbytte af Besards kvaliteter i denne sæson, det kunne have gjort en forskel at have vort norske kort at spille ud i løbet af sæsonen.

Han vil i den grad blive savnet i Skanderborg fremover, så vi vil opfordre alle til at komme forbi Kulturhuset på fredag fra 15.30-17.30 og få sagt pænt farvel til vores store myseost spisende stregkæmpe.

Det blev trods alt til en række fine mål selvom Besard måtte se til udefra i store dele af sæsonen – se nogle af dem her….

Website Security Test