Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Givtig testkamp mod Sønderjyske

Webredaktør, udgivet d. 7. juni, 2017

Onsdag aften blev den første af en række testkampe afviklet på hjemmebane i Orangeriet. Modstanderen var Sønderjyske fra 888Ligaen, og selvom det var en kamp med meget alternative holdopstillinger for begge hold, så blev det en god testkamp med masser af intensitet.

Begge hold manglede noget der lignede 8 spillere fra det ”normale” hold men det gav til gengæld plads til en række nye og mere uprøvede spillere. Blandt Skanderborg spillerne var blandt andet de 2 U18 spillere Frederik Iversen på venstre fløj og målvogter Salah Boutaf.

Kampen var debut for begge holds nye trænerteams, da både Nick Rasmussen i grønt og Kasper Christensen og Lars Krog Jeppesen i lyseblåt, fik deres trænerdebut i deres nye roller.

Mathias Smed fik comeback på venstre back og startede kampen med bravur og lavede Skanderborgs 2 første mål.

Derfra stod der Sønderjyske på det hele og efter 7 minutter førte gæsterne 6-2 og Nick Rasmussen forlangte sin første timeout som Skanderborg træner. Det hjalp gevaldigt og midtvejs i halvlegen var alt lige igen ved 7-7. Herefter fulgtes holdene pænt ad til halvlegsstillingen 12-12.

Efter pausen gik de første 15 minutter med at bytte mål, først Skanderborg i front og så udligning fra Sønderjyske. Først ved 19-17 fik Skanderborg brudt den stime men straks svarede gæsterne igen med 3 mål i træk til lyseblå føring på 20-19 og senere 23-21 efter 54 minutter. Skanderborg fik udlignet i næstsidste minut og kampen blev afgjort til Sønderjyskes fordel i sidste minut, hvor gæsterne scorede til 25-24.

Skanderborg lykkedes ikke med at udligne i deres sidste angreb og dermed sluttede det hele med en 25-24 sejr til Sønderjyske.

De 2 hold har aftalt en revanche i Sønderborg senere i opstarten.

Selv om der var rigtig mange tekniske fejl i kampen, så blev der gået til stålet og der var en god intensitet set i forhold til at det var første kamp i lang tid, og at begge hold spillede med mange uprøvede opstillinger.

Der var også debut til den nye stregspiller Nikolaj A. Nielsen, der er kommet til fra Randers HH, mens Moren Balling kun var i hallen som tilskuer til sit nye holds første testkamp.

Målscorer Skanderborg:

Andreas Væver 5, Jonas Eichwald 5, Thomas Christensen 4, Morten Kirk Olesen 4, Mathias Smed 3, Kasper Irming 2, Jeppe Jonasson 1.    

Website Security Test