Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

888 Herreligaen 888 Herreligaen
«« »»

Fornem hæder til Jens Christensen

Webredaktør, udgivet d. 10. juni, 2017

Skanderborg Håndbolds og Divisionsforeningens formand, Jens Christensen, har i dag modtaget DHF’s højeste udmærkelse Guldnålen. Det skete på DHF`s årsmøde i Kolding her til formiddag.

Læs DHF formand Per Berthelsens tale til Jens Christensen her….

Jens Christensen kan om nogen placeres i den kategori af håndboldledere, der har virket i lang tid i håndbolden. Efter selv at have været aktiv spiller i Skanderborg Boldklub, senere Vrold Skanderborg, blev han i 1987 spurgt, om han ville sætte sig i formandsstolen i klubben. Han svarede ja og sidder der den dag i dag stadig, 30 år efter. Han har således om nogen været med til at præge arbejdet i en af de danske klubber, der har været med til at præge håndboldlandkortet på såvel senior som på ungdomssiden. Skanderborg Håndbold, som er klubbens navn i dag, er i stor grad inspiration for andre klubber og har gennem de sidste mange år været hyppigt leverandør af spillere til de store danske klubber. For Skanderborg Håndbold er og vil gerne være for de spillere, der gerne vil blive dygtigere, og det bliver de.

Jens har altid været en aktiv person i Skanderborg, og har blandt andet været i byrådet, hvor han har haft titler som viceborgmester og formand for fritidsnævnet. Han er har altid været aktiv ved byens andet varemærke Smuk Fest, hvor mange har fået serveret deres morgenmad på Campen af Jens og hans faste crew.

Det har dog altid været håndbolden, der har trukket mest. Børnene, Peter, Morten og Lars er blevet fulgt, og nu er det børnebørnene, der slår deres folder i Skanderborg Håndbold, og de bliver fulgt på lige fod. Alt dette gør, at Jens i sit virke i dansk håndbold altid er opdateret på alt lige fra de mindste børn til de professionelle i ligaerne.

Jens har udover sine 30 år som formand for Skanderborg Håndbold siddet i Divisionsforeningens bestyrelsen siden 1998. Først som menig medlem, siden som næstformand og siden 2008 har haft tjansen som formand for de danske elite klubbers fællesskab. Qua dette har han siddet i Udvalg for Professionel Håndbold siden 2008 og i DHFs bestyrelse siden 2011.

Det er derfor fuldt fortjent, at Jens Christensen modtager DHFs ærestegn i guld.

Website Security Test