Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Spændende fløjduo

Webredaktør, udgivet d. 25. maj, 2017

Spændende fløjduo på plads i Skanderborg Håndbold.

Det er med stor glæde vi nu kan byde venstrefløj Sofie Alnor og højrefløj Kristina Sommer velkommen i den grønne trøje.

Begge spillere er fra årgang 95, hvor Sofie Alnor kommer hertil fra TMS Ringsted, mens Kristina Sommer (billedet) senest spillede i FCM Håndbold, men har været ude med en korsbåndskade i hele to omgange.

Kristina Sommer er stadig i fuld gang med hendes genoptræning og indsluses stille og roligt i haltræningen henover sommeren.

Vi tilknytter to rigtigt gode håndværkere i deres fag og de kommer samtidig med en god portion rutine. De besidder begge spændende kompetencer i deres kontrafase og er samtidig to virkelig ihærdige spillere, som arbejder stenhårdt til både træning og kamp, og passer dermed perfekt ind i vores DNA. Begge er gode med bolden, og jeg glæder mig til at se dem løse deres kommende opgaver i det kollektive angrebsspil og forhåbentlig bidrage med flere interessante dimensioner, udtaler cheftræner Kristian Danielsen.

Kristina Sommer har været tilknyttet U-landsholdet, indtil hun blev ramt af skader og Sofie Alnor har deltaget på talenttræning i ungdomsårene.

Velkommen i den grønne trøje begge to!

 

Website Security Test