Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Pokalsejr med hiv og sving

Webredaktør, udgivet d. 19. maj, 2017

Santander Cup, landspokalturnering 6. runde, Horsens HK-Skanderborg Håndbold 22-24 (12-10)

Nogen køn kamp blev det aldrig i Forum Horsens torsdag aften, da Horsens tog imod Skanderborg i pokalturneringens 6. runde. Men med hiv og sving trak Skanderborg sig sejrrige ud af kampen.

Det var tydeligt, at vi nu er i ”off season” hvad angår håndboldkampe, og at holdene er i en overgangsfase mellem det gamle og det nye hold til næste sæson: Et hav af tekniske fejl og ikke mindst brændte chancer prægede begge hold. Det til trods blev det en ganske spændende og intens kamp. Specielt udmærkede Horsens målvogter Frederikke Rasmussen sig, og Sarah Stougaard leverede en rigtigt flot afskedskamp for Skanderborg.

Første halvleg startede med Skanderborg i teten, men flere store afbrændere betød, at Horsens resultatmæssigt kom bedst fra start. Kampen bølgede frem og tilbage, og holdenes mål kom i små stimer, hvor Skanderborg fik lavet en lille slutspurt op mod halvlegen og gik til pause bagud 12-10.

Efter pausen fik Skanderborg-spillerne bedre styr på Horsens-målvogterne og kæmpede sig til momentum og en føring. Nu var det Horsens’ tur til at være efter, men de hang i og kæmpede sig på 20-19 med godt spil af Amalie Jakobsen. En velbesøgt Forum Horsens Hal 2 og det lune danske sommervejr gjorde, at kampen blev afviklet i en god temperatur, og ingen af holdene ville give sig. Monika Kongsgaard agerede sidste skanse for Skanderborg, og i takt med at Horsens-kræfterne formentligt slap op, trak Skanderborg fra og fortsatte sit avancement i pokalturneringen.

Cheftræner Kristian Danielsen og assistenttræner Daniel Rensch var godt tilfredse med sejren i deres og holdets første kamp sammen.

Som forventet var ingen af de to hold tæt på at ramme noget, der ligner poleret spil, og spillet bar meget præg af individuelle aktioner og fight. Jeg er godt tilfreds med sejren – det var det, vi tog til Horsens for. Desuden synes jeg, vi høster nogle gode erfaringer fra de elementer, vi har nået at berøre i haltræningen. Slutteligt vil jeg gerne på hele holdets vegne sige tak for den store grønne opbakning både til dagens kamp, men også igennem hele sæsonen, og jeg håber, I alle er med os igen, når den nye sæson går i gang – formentligt med endnu en pokalkamp i slutningen af august. God sommer og tak, lyder det fra cheftræner Kristian Danielsen.

Målscorere for Skanderborg: Sarah Stougaard 7, Trine Knudsen 4, Annika Jacobsen 4 (2), Sofia Deen 2, Kristina Jørgensen 2, Amalie Angel 2, Caroline Svarre 2, Louise Herskind 1.

Website Security Test