Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Første arbejdsdag Nick Rasmussen

Webredaktør, udgivet d. 9. maj, 2017

Tirsdag 9/5-2017 er første arbejdsdag for de nye trænere Nick Rasmussen og Kenneth Jørgensen – der sammen med Aksel Nørgaard udgør trekløveret omkring liga herrer til den kommende sæson.

Sportschef Torben Væver:

Vi har valgt at give Nicolej Krickau en velfortjent ferie efter den sidste kvalifikationskamp i Ringsted, og resten indeværende sæson. Der er flere grunde til at vi skifter besætningen ud allerede nu, men først og fremmest fordi det kunne lade sig gøre. Nick og Kenneth kunne ligeså godt komme i gang med at arbejde med spillerne nu frem mod den nye sæson, og de har begge haft mulighed for at starte op allerede nu. Det giver selvsagt nogle bedre arbejdsbetingelser for dem at få nogle ekstra måneder sammen med truppen, selvom det selvfølgeligt ikke er alle spillere der er her efter sommerferien.

Jeg har det også godt med at kunne give Nicolej Krickau en velfortjent ferie efter veludført arbejde i rigtigt mange år i Skanderborg. Nu får han lige mulighed for at puste ud og være lidt mere sammen med familien, for de må ikke have set meget til ham det sidste halve år. Han har sammen med de øvrige i trænerteamet knoklet som besatte på at få holdet igennem nåleøjet til 888Ligaen i den kommende sæson, og der har ikke været en finger at sætte på den indsats der har været lagt for dagen. Der var svage sjæle der malede fanden på væggen, om hjertet ikke allerede var flyttet til Fyn, da Nicolej blev præsenteret i GOG i december måned. Til dem må jeg bare sige at de kender ikke Nicolej Krickau. Han har om muligt arbejdet endnu hårdere for at aflevere sit foreløbige livsværk i ligaen, hvor han også overtog dem.

De seneste uger har der været hektisk mødeaktivitet blandt staben omkring ligaholdet til den kommende sæson. Det er ved at være mange år siden vi har fået helt nye trænere til klubben på herrer senior, og det er en stor opgave at få alle klædt på til de mange opgaver der er omkring et liga hold.

Spillerne er netop hjemvendt fra 4 dages bødekassetur på Mallorca, og de vågner brat op til virkeligheden her kl. 16.00 hvor træningen frem mod sæson 2017/2018 starter op i Orangeriet. 

Website Security Test