Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18P – En gylden årgang takkede af

Tom Kristensen, udgivet d. 10. april, 2017

U18 pige Liga: SK Århus – Skanderborg Håndbold 20-22 (12-11)

En gylden årgang takkede af med sejr.

For 3. gang ud af 4. mulige vandt U18 pigerne sæsonens indbyrdes opgør mod ærkerivalerne fra SK Århus. Desværre har pigerne i foråret været for ustabile, og må se FCM og SK tage de 2 DM pladsen, men igen fredag fik de vist de kan spille med blandt de bedste. Resultatet betød at de grønne slutter sæsonen på 3. pladsen i Liga vest. Kampen fredag bød på godt forsvarsspil af de grønne, at holde SK nede på 20 mål med deres trup er ganske enkelt stærkt gået. I den anden ende af banen havde pigerne dog svært ved at få lavet mål, og få slået det afgørende hul. En rigtig god periode i starten af 2. halvleg blev afgørende for kampen. Pigerne spillede stærkt, og bragte sig foran med 5 mål midt i halvlegen. Alle troede dermed den kamp så var lukket. Desværre mistede de momentum og SK kom igen ind i kampen og helt tæt på ved 20-21. Pigerne fik reddet stormen af, og vandt fortjent på dagen med 2 mål.

Kampen var samtidig vores stærke årgang 98 sidste optræden i ungdomsrækkerne. Holdet har i 4 sæsoner være båret af en kerne af denne årgang, suppleret med nogle stærke årgang 99 og 97 piger. En årgang 98 vi vist rolig kan kalde en gylden årgang på SHEA. Igennem årene har disse piger vundet stort set alt hvad man kan vinde som ungdomsspiller. DM guld, DM bronze, Elitecuppen, 2*Partille sølv, Partille guld, og er igennem de 4. år ikke sluttet lavere end på 3. pladsen i LIGA vest. Allerede i den kommende sæson er 6 af de piger der har været en del af grundstammen at finde i de to øverste rækker herhjemme, 3 i håndboldligaen og 3 i 1. division, og mon ikke der kommer flere til. Tak for oplevelserne piger, held og lykke fremover.

Målscore for Skanderborg i dagens kamp: Sarah Stougaard 6(4), Stine Kristensen 5, Caroline Svarre 3, Katrine Larson 3, Cilla Sturm 2, Louise Herskind 1, Sofie Sletskov 1, Sarah Holm 1

Website Security Test