Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18D vandt over topholdet

Tom Kristensen, udgivet d. 11. april, 2017

U18 Drenge Liga: Aalborg Håndbold – Skanderborg Håndbold 26-29 (13-15)

U18 drengene slutter ligaen med flot udebanesejr over Aalborg Håndbold.

Dagens kamp i Hjallerup Idrætscenter var sæsonens sidste U18 ligakamp i pulje 1. Kampens første halvleg var på tilskuerrækkerne mest præget af kampopdateringer fra kampen mellem HF Mors og Århus Håndbold – hvis resultat betød, at HF Mors er klar til DM sammen med Aalborg Håndbold og Skanderborg Håndbold dermed ikke kunne nå den eftertragtede 3. plads.

Skanderborg Håndbold ønsker tillykke til både Aalborg Håndbold og HF Mors med DM pladserne.

Først halvleg var en jævnbyrdig kamp, hvor Skanderborg trak det længste strå på trods af mange afbrændere og et par tynde udvisninger. Skanderborg gik til pause med en føring på 13-15.

Aalborg Håndbold kom klart bedst fra start i 2. halvleg med 5 hurtige mål og kampen var vendt til deres fordel. Skanderborgs hurtige tempo var forsvundet i pausen og trænerne måtte kalde en hurtig timeout og fik igen styr på forsvaret og – med en del redninger fra Salah i målet – vendt spillet. Aalborg forsøgte både med 7 mod 6 og helbanepres i de sidste minutter men det lykkedes alligevel Skanderborg spillerne at holde forspringet.

Skanderborgs U18 drenge ender på en 4. plads efter et godt forår, der bl.a. har budt på 3 ud af 4 sejre mod de to hold som er videre til DM. Drengene deltager i påskestævne i Prag sammen med de øvrige SHEA hold.

Målscorere for Skanderborg:

Jacob Jessen 6, Niclas Christiansen 6, Frederik Iversen 4, Mads Svangren 4, Rasmus Meyer 3, Salah Boutaf 2, Mathias Ruff 1, Frederik Damgaard 1, Andreas Søgaard 1, Nicolai Falkenberg 1

Stillinger undervejs:

5-4, 9-11, 13-15, 18-18, 21-24, 26-29

 

Website Security Test