Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18 pigerne vandt sidste hjemmekamp

Tom Kristensen, udgivet d. 3. april, 2017

U18 pige LIGA: Skanderborg Håndbold – DUH Esbjerg 20-19 (8-12)

Sejr i sidste hjemmekamp

U18 pigerne sluttede af på hjemmebane med sejr på 20-19 over DUH Esbjerg. Pigerne kom godt fra start og bragte sig foran med 6-3 efter ca. 10 min spil.  Herefter gik det dog helt galt stort set resten af halvlegen. Esbjerg formåede at vinde de sidste 20 min med hele 9-2, og kunne derfor gå til pause forske 8-12. Pigerne fik ikke scoret på deres chancer, bl.a. blev 3 straffekast brændt, og nye  forsvarformationer fik ikke lukket af. De gave udeholdet alt for let spil, og en fortjent halvlegsføring.
Om der var snakket forsvar i de to omklædningsrum i pausen skal være usagt, men faktum var at ingen af de to hold formåede at score de første 8 min af 2 halvleg. Først på tavlen kom hjemmeholdet med reducering til 9-12. Det blev en forløsende scoring som fik de grønne ind i en rigtig god periode. Esbjerg blev henter ved 14-14 midt i halvlegen. Herfra blev resten af kampen med hjemmeholdet i front med 1-2 mål. Især 7 mod 6 spillet bragte hjemmeholdet til rigtig gode chancer fra fløjen og på udvendig side af backs. Det sluttede med en 1 måls sejr uden det for alvor var spændende til slut. Pigerne mangler nu kun en kamp. Ude mod SK Århus på fredag.

Målscorer for Skanderborg: Katrine Larson 6(1), Caroline Svarre 5, Stine Kristensen 3, Cilla Sturm 2, Sarah Stougaard 2, Louise Herskind 1, Sofie Sletskov 1

Website Security Test