Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16D vandt sikkert

Tom Kristensen, udgivet d. 8. april, 2017

U16 Drenge Liga: Skanderborg-Aars HK 29-20 (16-11)

Med en sikker 9-måls sejr på hjemmebane over Aars beviste Skanderborgs U16 drenge søndag, at de er tilbage på sporet i U16 Ligaen.

Sidst de to hold mødtes, havde Skanderborg mere end svært ved at håndtere en meget tempofyldt andenbølge fra Aars, men udeholdet kom denne søndag slet ikke med det samme pres i deres angrebsspil. Ganske vist fulgtes holdene ad det første kvarter frem til 7-8, men herefter fandt Skanderborg de nødvendige redskaber frem til at straffe de fejl, som Aars-drengene begik. Oliver Juhl viste igen hvor utrolig farlig han er, når han udnytter sin høje fart – i det hele taget var der flere fine grønne holdpræstationer. Samtidig havde Aars ganske svært ved at passere en yderst velspillende Tobias Nordahl i Skanderborg-målet, hvilket var med til at skabe en kampafgørende afstand til gæsterne og holdene kunne gå til pause med cifrene 16-11 til hjemmeholdet.

I anden halvleg fortsatte hjemmeholdet med at udbygge føringen. Aars kunne fortsat ikke helt finde melodien og deres spil virkede i det hele taget en smule uorganiseret. Et flot fightende grønt forsvar betød, at Aars’ dygtige venstrehånd kun få gange fik den fornødne plads til at stige til vejs og vise sit potentiale fra højre back. I den anden ende fortsatte Skanderborg til gengæld sit fine etablerede angrebsspil. Faktisk måtte Aars flere gange bare se på, når den grønne bagkæde nettede. Skanderborgs Christian Lundbye trådte i karakter med en række fremragende skud på distancen, samt flere lækre assists til både streg og øvrige medspillere. I det hele taget leverede Skanderborg et godt, tempofyldt angrebsspil, som ikke mindst startede hos Tobias Nordahl, der virkelig var stærkt spillende i Skanderborg-målet. Ingen tvivl om, at den koncentration og vedholdenhed, som Skanderborg viste i kampen bliver nøgleord i holdets forberedelse til DM.

Drengenes sidste turneringskamp spilles søndag den 9. april kl. 1300 mod TTH Holstebro i Fælledhallen. De grønne gunmen har fortsat brug får 2 point for at bevare 1. pladsen i puljen – det bliver spændende at se, om de kan levere samme koncentrerede indsats.

Målscorer Skanderborg:

Christian Lundbye 8, Oliver Juhl 7, Christian Jacobsen 6, Lukas Eichwald 4, Magnus Taulbjerg 2, Benjamin Østermark 2.

Redningsprocent Tobias Nordahl 55 %

Website Security Test