Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16D vandt LIGA vest

Tom Kristensen, udgivet d. 10. april, 2017

U16D liga: Skanderborg – TTH Holstebro 30-24 (19-13)

 

U16D slutter på 1. pladsen i ligaen

Kampreferatet fra søndagens sidste turneringskamp i U16D Ligaen er tæt på at være en ”copy/paste” af holdenes første indbydes kamp. Igen spillede Skanderborg en stærk 1. halvleg, mens 2. halvleg blev en mere rodet affære, hvor holdene fulgtes ad. TTH mødte ellers op med et næsten nyt hold præget af mange 1. års spillere, som virkede ivrige efter at vise, at de er klar til at tage over næste sæson. I flere periode spillede det unge mandskab sig dygtigt frem til frie afslutninger på forsvarskiks i det grønne forsvar, hvor Christian Lundbye manglede pga. en mindre skade. TTH havde dog svært ved at passere Tobias Nordahl, der igen spillede en stor kamp for Skanderborg i 1. halvleg. I den anden ende fungerede Skanderborgs angreb bedst, når der var fart i benene og presspil frem til den rette chance opstod. Oliver Juhl lynede igen for Skanderborg med 9 mål i 1. halvleg, hvilket var med til at sikre Skanderborg en halvlegsføring på 19-13.

 

Efter pausen gik luften lidt ud af begge hold og der var lange scoringspauser, ikke mindst på grund af godt målmandsspil i det grønne mål – nu af Jonas Bang. Efter 15. min. havde begge hold kun scoret 5 mål og da slutfløjtet lød havde de to hold spillet en helt jævnbyrdigt 2. halvleg. Men det spillede ingen rolle for Skanderborg, der med slutcifrene 30-24 sikrede sig både JM titlen samt den eftertragtede 1. plads i puljen, som har betydning for hvem holdet skal møde i semifinalen til DM i Gudme den 28-29 april.

 

 

Målscorer Skanderborg:

Oliver Juhl 9, Lukas Eichwald 4, Magnus Taulbjerg 3, Thomas Munk 5 (3), Benjamin Østermark 2, Christian Jacobsen 2, Jakob Nortvig 2, Jakob Villemoes 2, Frederik Skov 1,

 

Redningsprocent: Tobias Nordahl 41, Jonas Bang 45

Website Security Test