Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Skanderborg forbliver i ligaen

Webredaktør, udgivet d. 21. april, 2017

TMS Ringsted – Skanderborg Håndbold 23-28 (9-13)

Kvalifikationskamp nr. 2

Forløsning, fest og trætte drenge

De 3 ord er lette at sætte på stemningen i Skanderborg lejren i Ringsted Hallen i disse minutter. En stensikker sejr over TMS Ringsted i en totalt udsolgt hal, men det blev de godt 100 tilrejsende Skanderborg fans der dominerede hallen og de holdt en FEST.

Flere reaktioner imorgen 🙂 nu holder vi lidt fest…..

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Besard Hakaj 5, Kasper Irming 5, Morten Kirk Olesen 5, Mikkel Kaagaard 3,Mike Haack 3, Martin Mauer Larsen 2, Andreas Væver 1, Frederik Ladefoged 1, Jonas Eichwald 1, Kristoffer Laursen 1, Kristian Bonefeld 1.

Website Security Test